Green Spirit, Kundeomtale

Kundeomtale: -Dere fortjener skryt!

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. mai. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Catharina:

Hei!

Jeg ville bare gi dere en god mengde skryt for det dere gjør. I dag er det stort fokus på miljøet og hvordan vi mishandler det, og alle har behov for å tenke litt på det. Dere gir oss inspirasjon og tips til hvordan vi kan bidra til å tenke på miljøet, og hvordan vi kan bidra til at miljøet blir bedre.

Men det som er viktig er at de produktene dere markedsfører, markedsfører dere ikke og selger bare på bakgrunn av å øke bevisstgjøringen på miljøet, men også for at vi skal ha alternativer for å ta vare på oss selv. Vi tenker ikke på at PH-balansen på, og i kroppen kan bli ustabil av å bruke feil produkter til daglig, men det hjelper dere oss med å huske. Takket være dere skal jeg nå bytte sminkeprodukter fra ID til Terre d’Oc, mensbeskyttelse fra tamponger til å prøve «Mooncup», og jeg har også lyst til å teste ut noen av Dr. Kadirs produkter.

Tusen takk for at dere gir oss den informasjonen og de produkt-tilbudene dere gir oss! Jeg har iallefall fått øynene opp for miljøet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Kundeomtale: -Dere fortjener skryt!

  1. Helt enig med Catharina! 🙂 Elsker Terre d’Oc (og mooncup), og kommer helt klart til å fortsette med produkter som ikke er skadelige for verken kroppen eller miljøet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.