Kundeomtale: -Dere fortjener skryt!

fredag 15. april, 2011 - 6 Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Kundeomtale

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. mai. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Catharina:

Hei!

Jeg ville bare gi dere en god mengde skryt for det dere gjør. I dag er det stort fokus på miljøet og hvordan vi mishandler det, og alle har behov for å tenke litt på det. Dere gir oss inspirasjon og tips til hvordan vi kan bidra til å tenke på miljøet, og hvordan vi kan bidra til at miljøet blir bedre.

Men det som er viktig er at de produktene dere markedsfører, markedsfører dere ikke og selger bare på bakgrunn av å øke bevisstgjøringen på miljøet, men også for at vi skal ha alternativer for å ta vare på oss selv. Vi tenker ikke på at PH-balansen på, og i kroppen kan bli ustabil av å bruke feil produkter til daglig, men det hjelper dere oss med å huske. Takket være dere skal jeg nå bytte sminkeprodukter fra ID til Terre d’Oc, mensbeskyttelse fra tamponger til å prøve «Mooncup», og jeg har også lyst til å teste ut noen av Dr. Kadirs produkter.

Tusen takk for at dere gir oss den informasjonen og de produkt-tilbudene dere gir oss! Jeg har iallefall fått øynene opp for miljøet!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Silje Silje sier:

  Signerer den, dere gjør en flott jobb!

 2. Takk, takk, setter utrolig stor pris på slike tilbakemeldinger! :)

 3. Ida sier:

  Helt enig med Catharina! :-) Elsker Terre d’Oc (og mooncup), og kommer helt klart til å fortsette med produkter som ikke er skadelige for verken kroppen eller miljøet :-)

 4. Sigrid sier:

  Fint skrevet og jeg kunne ikke vært mer enig!
  Hurra for grønn & skjønn! =D

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.