Månedens leser

Månedens leser mars/april

 
Hver måned trekker vi ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter fra Green Spirit eller fra samarbeidspartnere. Grunnen er at vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen grønn og skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.
 

Månedens leser er Solveig som la igjen en kommentar i bloggen for noen dager siden. Gratulerer til deg, du blir kontaktet på mail!

 

Månedens premie er Bioemsan Deodorant til en verdi av 250 kr.  Produktet kan du lese mer om her.

For å bli med i neste trekning er det bare å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn og link gjerne til bloggen din hvis du har. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Det gjelder å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.

  
For å følge bloggen vår og bli oppdatert på nye saker kan du bruke følgende verktøy:

1. Bloglovin
2. Facebook
3. Legg http://gronnogskjonn.com/ til i dine favoritter

Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien den 16. hver måned. Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og enda mer aktivitet her i Grønn & Skjønn bloggen. Ser frem til å høre fra dere!

PS: Vi setter stor pris på lesere som liker oss på Facebook, og deler linken vår på Facebook, Twitter, i forumer og i blogger! TUSEN TAKK!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Månedens leser mars/april

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.