Kundeomtale: Terre d’Oc økologiske mascara

mandag 27. juni, 2011 - 2 Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Sminke

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. juli. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av B.:

Terre d’Oc Mascara

 

Tidligere trodde jeg at økologiske kosmetikkvarer var ensbetydende med dårlig utvalg og lite tilfredsstillende resulater. Men etter så mye positiv omtale rundt mascaraen fra dette merket, ble jeg også fristet til å prøve!

I flere år hadde jeg unngått å sminke de nedre øyevippene, siden alle jeg har brukt drysser og gir meg et slitent blikk. Terre d’Oc Mascara (i fargen svart) ga meg fyldige og separerte vipper, som ikke drysset. Selv etter en lang arbeidsdag så jeg våken og frisk ut.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne økologiske mascaraen – til alle kvinner som ønsker seg fyldige, separerte vipper som ikke drysser! Leveringstid: 1 uke.

Les mer om produktet her!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. TurboMiidd sier:

    Er fast bruker av den svarte! Faktisk en av de beste jeg noensinne har prøvd, og jeg har også prøvd de dyre merkene som reklameres over alt.

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.