Green Spirit, Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Sminke

Kundeomtale: Terre d’Oc økologiske mascara

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. juli. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av B.:

Terre d’Oc Mascara

 

Tidligere trodde jeg at økologiske kosmetikkvarer var ensbetydende med dårlig utvalg og lite tilfredsstillende resulater. Men etter så mye positiv omtale rundt mascaraen fra dette merket, ble jeg også fristet til å prøve!

I flere år hadde jeg unngått å sminke de nedre øyevippene, siden alle jeg har brukt drysser og gir meg et slitent blikk. Terre d’Oc Mascara (i fargen svart) ga meg fyldige og separerte vipper, som ikke drysset. Selv etter en lang arbeidsdag så jeg våken og frisk ut.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne økologiske mascaraen – til alle kvinner som ønsker seg fyldige, separerte vipper som ikke drysser! Leveringstid: 1 uke.

Les mer om produktet her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Kundeomtale: Terre d’Oc økologiske mascara

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.