Green Spirit, Hårpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet

Hårtips til dere brunetter!

This is just for the brunettes. You blonds, just keep up the fun stuff… 🙂

Til dere brunetter (og alle dere med mørkt hår, også sort) som enda ikke har oppdaget terre d’Oc Pomegranate hårprodukter, anbefaler vi å følge nøye med nå! Henna er skjønnhetshemmeligheten bak indiske kvinners glansfulle hår og nå kan du gjenopplive glansen med to fantastiske produkter. Disse er forbeholdt mørke hårfarger og gir hårfargen en fantastisk glans!

1. Spesialpleie

 

Start skjønnhetsbehandlingen med Terre d’Oc Pomegranate Natural Henna Powder & Hair Care Oil som er et 100% naturlig og økologisk produkt. Ha passe mengde av hennapulveret i en glasskål. Tilsett nok varmt vann til konsistensen er jevn og tynn nok til at blandingen lett lar seg påføre i tørt hår. Vent en liten stund slik at vannet blir avkjølt, tilsett så noen få dråper granatepleolje for å berike blandingen etter ditt behov. Påfør blandingen over hele håret fra rot til tupp, begynn med nakken og jobb videre derifra. Henna trenger varme for å virke så det anbefales å la virke i solen eller i et varmt tørkle. La det sitte i 15 minutter før du skyller godt ut og vasker håret med en mild mykgjørende shampoo…

2. Shampoo

  

Avslutt skjønnhetsbehandlingen med den økologiske  Terre d’Oc Pomegranate Natural Henna Highlights Hair ShampooDen er beriket med naturlig henna, gurkemeie og hibiskusekstrakt som gir en naturlig gyllen karamellfarge. Den milde formelen med hveteproteiner nærer og gir håret glans. Håret blir mykt og glansfullt!

 

Dette er spa for håret, jenter!

 Likte du tipset? Er du blond, brun, sort eller rød?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Hårtips til dere brunetter!

    1. Hei Amina! Dette tipset passer også til dere med sort hår (det kom ikke godt nok frem i artikkelen). Det vil gi glans til alle typer mørkt hår, fra brunt til sort! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.