Hårpleie, Kundeomtale, Less is More, Økologisk

Kundeomtale: Less is More Shampoo evening primrose cajeput

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. august. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Madelene:

Less is More Shampoo evening primrose cajeput

 

Jeg kjøpte Less is More shampoen her om dagen og prøvde den først i dag. Jeg vasket det to ganger som jeg gjør til vanlig og brukte en annen økologisk balsam i tuppene til slutt. Jeg har litt fall i håret og striper det blondt hos Grønn frisør. Jeg ønsket å prøve en ny shampo siden den jeg brukte nå ga meg så mange floker og tørt hår selv om den også var økologisk. Jeg lot håret lufttørke og følte endelig at håret var regjerlig og ikke så stort og frizzy. Når jeg så meg i speilet litt senere når håret hadde tørket så var det så glansfult som aldri før. Dette er en vinner av en shampo og anbefaler serien til alle med et ønske om et sunt hår.

Les mer om produktet her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Kundeomtale: Less is More Shampoo evening primrose cajeput

  1. Jeg har nå prøvd flere forskjellige naturlige sjampoer på markedet, men denne er min soleklare favoritt! Både hår og hud misliker sulfater og andre kjemikalier og etterlater håret mitt knusktørt og livløst.
    Denne sjampoen inkludert balsamen er gudesendt for mitt hår. Er håret mitt litt tørt i perioder bruker jeg mallowsmooth-serien(for tørt, grovt hår) og er like fornøyd med den.

    Jeg kommer aldri til å bruke noe annet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.