Fotoshoot, Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

Gorgeous glow & smokey eye look m/ terre d’Oc

[Fotoshoot med før- og etterbilder – Del 2 av 5]

 

Vi ønsket å vise frem den fantastiske økologiske mineralmakeupen fra Terre d’Oc på ekte vis. Derfor samlet vi fem modeller, en fotograf, en makeup artist og Terre d’Oc Makeup i studio for fotoshoot! Temaet var Fremhev din skjønnhet hvor vi knipset før- og etterbilder av modellene. Resultatet av fotoshooten viser vi i en serie bloggposter her i Grønn & Skjønn.

Dere kjenner kanskje Eirin fra Top Model på TV3? I vår fotoshoot fikk hun glødende hud og smokey eyes…

 

Huden: For å få maksimalt med glød startet makeupartisten med makeupbasen terre d’Oc pomegranate radiant complexion enhancher på hele ansiktet, og coconut nourishing body butter på décolleté. Videre har modellen fått et grunnlag med terre d’Oc mineral foundation nr. 902 og 903. Hun har også på teracotta solpudder nr. 803 som gir definisjon. Skimmer fra powder eye shadow nr. 502 er til slutt påført kinnbein og décolleté for maksimal glød.

Øynene: Makeupartisten startet med å legge et gunnlag med compact eye shadow nr. 404 (hvit) på hele øyelokket. Videre er compackt eye shadow nr. 403 (grå) og powder eye shadow nr. 505 (sort) blendet sammen og dannet en lett smokey eye look. Sort kohl nr. 705 er tegnet opp langs øvre og nedre vippekant for å markere øynene. Sort mascara nr. 32 fremhever vippene.

Leppene: Modellen har fått nøytrale ferskenfargede lepper som understreker den fantastiske gløden i huden. Leppene er først rammet inn med lip liner nr. 12 og har så fått lipstick nr. 207 og lipgloss nr. 303 på.

Fotograf: Tonje Kornelie

Makeupartist: Tonje Syversen

Modell: Eirin fra La Mariposa Models

Produktene finner du hos Green Spirit og hos utvalgte forhandlere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Gorgeous glow & smokey eye look m/ terre d’Oc

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.