Stunning ‘after eight’ look m/ terre d’Oc

mandag 25. juli, 2011 - 3 Kommentarer »
Les Mer: Fotoshoot, Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

[Fotoshoot med før- og etterbilder – Del 3 av 5]

Vi ønsket å vise frem den fantastiske økologiske mineralmakeupen fra Terre d’Oc på ekte vis. Derfor samlet vi fem modeller, en fotograf, en makeup artist og Terre d’Oc Makeup i studio for fotoshoot! Temaet var Fremhev din skjønnhet hvor vi knipset før- og etterbilder av modellene. Resultatet av fotoshooten viser vi i en serie bloggposter her i Grønn & Skjønn.

Ønsker du inspirasjon til kveldsmakeupen / festmakeupen, kan denne looken være et utgangspunkt… 

Huden: For en naturlig glød startet makeupartisten med makeupbasen terre d’Oc pomegranate radiant complexion enhancher på hele ansiktet, og coconut nourishing body butter på décolleté. Videre har modellen fått et grunnlag med terre d’Oc mineral foundation nr. 902. Hun har også på teracotta solpudder nr. 803, påført som en rouge.

Øynene: Makeupartisten har både brukt powder eye shadow og duo creamy eye shadow. Startet med å legge et gunnlag med den lyseste grønnfargen fra duo creamy eye shadow nr. 602 med den mørkeste i globallinjen. Videre er powder eye shadow nr. 501 påført øvre og nedre vippekant (med en smal kost) for å markere øynene. Powder eye shadow nr. 506 er påført i indre øyekrok og over globallinjen. Sort mascara nr. 32 fremhever vippene.

Leppene: Modellen har fått varme røde lepper som tar opp de grønne tonene fra øyenmakeupen. Lipstick nr. 202, og lipgloss nr. 305 for ekstra gloss.

Fotograf: Tonje Kornelie

Makeupartist: Tonje Syversen

Modell: Pia fra La Mariposa Models

Produktene finner du hos Green Spirit og hos utvalgte forhandlere!

 

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Kaya sier:

  Hva er best å bruke ved legging av kremøyenskyggen «duo creamy eye shadow»? Skumgummiapplikator, børste av dyrehår eller syntetisk?
  Jeg synes det blir kladdete, og vil ikke legge seg og «bli pudderaktig» som det står i beskrivelsen.
  Så lurer jeg på hva dere alle kan anbefale/hva er best til mineraløyeskygger, dyrehår- eller syntetiske børster?
  Er det sånn at noen børster passer bedre, tar opp skyggen bedre?

  • For påføring av duokremøyenskyggen anbefaler vi å påføre med fingeren. Du vil dermed få bedre kontroll på skyggen og mengden.
   Det siste du spør om er vanskelig å si, her må du nok bare prøve deg frem. Skal du gå til innkjøp av sminkekoster, vær obs på at hvis du velger koster av dyrehår, at de er etisk og dyrevennlig produsert.

Trackbacks/Pingbacks

 1. […] Stunning ‘after eight’ look m/ terre d’Oc  » http:// gronnogskjonn.com [Fotoshoot med før- og etterbilder – Del 3 av 5] […]

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.