Green Spirit, Makeup, Økologisk, Skjønnhet, Sminke, Spørsmål/Svar, Terre d'Oc

Tips til påføring av mineralfoundation (i løspudderform)

Vi har fått flere spørsmål om påføring av Terre d’Oc Mineral Foundation, noe sikkert mange flere kan ha nytte av! Her er noen gode tips på veien til et smashing resultat!

 1. Ha litt av pudderet over i lokket. Det er i lokket det hele skal foregå!
 2. Har boksen vært på reise kan mye av pudderet ha havnet over filteret. Derfor, bank pudderet tilbake ved at du forsiktig tapper/dunker boksen på f.eks. servanten på badet. Dette gjøres mens boksen er lukket.
 3. Åpne boksen opp ned! Skulle det være mye løst pudder så slipper du en støvsky rundt boksen. Dette fordi lokket er på utsiden av selve boksen. Du fanger altså opp mer pudder og slipper mer søl ved å åpne opp ned!
 4. For å få pudder over i lokket, sett lokket på, dunk boksen forsiktig i opp ned posisjon og åpne boksen mens den fortsatt er opp ned. Dunker du hardt kommer det mye og dunker du forsiktig kommer det passe mengde.
 5. Sørg for at huden er renset og godt fuktet med en krem når du starter påføringen av mineral foundation. Peeling et par ganger i uken sørger for en jevn overflate slik at du får det perfekte resultat.
 6. Så kommer vi til et veldig viktig punkt. Ikke dypp kabukikosten, og påfør! Det er veldig viktig at du varmer opp pudderet med kosten, arbeider pudderet jevn over kosten, snurrer kosten i lokket flere runder! På den måten smelter det pleiende sheasmøret og mineralpigmentene knuses og fordeles jevnt på kosten. På denne måten slipper du et kakete og tørt resultat.
 7. Et annet veldig viktig punkt er å ta flere påføring med mindre mengde produkt, altså ikke masse produkt og én påføring. Så ha kun litt pudder i lokket, varm det opp med kosten og påfør i lette strøk på hele ansiktet. Gjenta til du får ønsket resultat.
 8. Kabukikosten kan brukes over hele ansiktet, men ønsker du mer presis påføring i kroker og kriker f.eks. under øynene, så kan du bruke en mindre kost på slike områder. Husk alltid å varme opp først og bruke lite produkt og flere påføringer.
 9. Å blande forskjellige nyanser er lov! Og kan gi et magisk resultat. Det vil ikke si at man skal blande pudderet i et lokk og så påføre, men heller starte med en nyanse for et grunnlag så lyse opp eller tone ned enkelte områder. Eks. start med den lyseste foundation som et grunnlag over hele ansiktet og påfør et mørkere pudder på kinnbein, panne, hake og neserygg. Ev. start med den midterste nyansen jevnt over i hele ansiktet og bruk et lysere pudder under øyne og andre mørke områder du ønsker å lyse opp. De forskjellige nyansene vil smelte sammen og gi en naturlig sammensmelting.
 10. Følger du disse punktene og føler alikevel at huden blir litt tørr rett etter påføring av mineral foundation, smør deg med tålmodighet. Etter 10 til 15 min vil kroppsvarmen varme opp den påførte foundationen slik at resultatet uansett vil bli naturlig og ikke tørt. Husk også at underlagskremen bør ha masse fukt.
 11. Husk alltid at solpudder kommer etter mineral foundation. Så når grunnlaget er lagt er det dags for påføring av solpudder som skal fremheve visse deler av ansiktet.
 12. Sminkekoster bør renses jevnlig. Vask kostene med en mild shampoo eller rensesåpe og la de tørke med busten ned.

Håper dette ga deg noen gode tips!

Terre d’Oc Mineral Foundation finnes her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Tips til påføring av mineralfoundation (i løspudderform)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.