Acorelle, Hårfjerning, Økologisk, Skjønnhet, Velvære

Acorelle Oriental Wax er omtalt av Happy Day / TV2

Under overskriften «Hårfjerning: Finn metoden som passer for deg» går Happy Day igjennom ulike metoder for hårfjerning. De skriver at fordelene med voks er at det napper ut hårene med roten, og det tar derfor lang tid før hårene vokser ut igjen. Etterveksten er dessuten myk.

Som den eneste økologiske variant omtaler de Acorelle Oriental Wax slik: «Acorell Oriental Wax er 100 prosent naturlig, og skal effektivt fjerne korte hår ved røttene og gi et holdbart resultat. Har en kremet konsistens selv ved lav temperatur, som skal reduserer risikoen for brannskader (kr 139, Green Spirit)»!

Happy Day, takk for omtalen og at dere fremmer økologiske produkter! Det liker vi!

Les hele guiden her!

Og les mer om Acorelle Oriental Wax her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Acorelle Oriental Wax er omtalt av Happy Day / TV2

  1. Hei Susanne!

   Vi har to forskjellige hårfjerningsvokser, en som brukes med strips og en uten.

   Acorelle Royal Wax brukes uten strips på den måten at voksen man påfører tørker/stivner og deretter kan dras av, da altså uten å legge på en tøystrimmel. Denne voksen er spesielt tilpasset sensitive områder slik som armhuler, bikinilinje og ansikt.

   Acorelle Oriental Wax (som er omtalt her i artikkelen) brukes med strips/papirstrimler, som er vask- og gjenbruksbare. Passer ypperlig til legger.

   Les mer om begge voksene i nettbutikken (direktelink her: http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/8/default.asp?wwwalias=greenspirit&subgid=139&gid=131). Her finnes også videre link til bruksanvisning for enda mer detaljerte opplysninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.