Nytt liv til hermetikkboksene

torsdag 4. august, 2011 - 6 Kommentarer »
Les Mer: Hagestell, Hus og hjem, Prakisk tips, Resirkulert

Noen havner i søpla mens andre blir gjenvunnet. Men visste du at du kan skape noe flott og nyttig med disse tomme boksene?

Fjern etiketten, vask, skyll og tørk, og boksen er klar for maling! Kan brukes som potter og vaser både inne- og utendørs. For blomsterpotter utendørs kan det være lurt å spikre noen hull i bunnen slik at overflødig vann renner ut. Du kan unngå skarpe kanter på boksene ved å velge en bokseåpner som åpner uten å lage skarpe kanter. Vi vet at Tupperware har en slik, det finnes kanskje andre steder og? Her er litt inspirasjon som vi har googlet frem på nett:

 

Inspirert?

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Silje Silje sier:

    Absolutt! Jeg skal lage lyslykter av tomme bokser jeg har i skapet :-) Spikre hull i dem så lyset skinner igjennom. Hadde ikke tenkt på at det gikk an å male dem, så mulig de får seg et strøk i samme slengen :-)

  2. Marianne Bakken sier:

    Så artig ide, jeg trenger pennekopper og blomserkopper til verandaen. Skal absolutt gi hermetikken et strøk med maling :)

  3. Linn Jeanette sier:

    Kjempe tøft. Må prøve det ut selv:)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.