Grønn og Skjønn 2009-2011

torsdag 11. august, 2011 - 4 Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Økologisk

Vi skal tilbake til tidlig i 2009 (før grønn & skjønn boken kom). Det var da vi startet grønn og skjønn bloggen! Vi ønsket å skape ett nettsted ved siden av vårt firma, Green Spirit (etablert våren 2008), som skulle inspirere til en økologisk livsstil.

Vi ønsket et mer levende forum enn en statisk nettside. Et sted der vi kunne fortelle om vår lidenskap, tipse om produkter, fremme bevisste bloggere og få tilbakemeldinger fra dere direkte – dermed startet vi Grønn og Skjønn – vår blogg om en økologisk livsstil.

Grunnen til vi ønsket å ha et så bredt tema er ikke fordi vi er eksperter på alt, men fordi alt innenfor interesserer oss. Og vi liker godt å fordype oss i aktuelle temaer. Når vi gjør nye oppdagelser ønsker vi å dele, dele med dere! Jo, det blir mye fortellinger om våre produkter. Men det er jo tross alt det vi lever av. Vi elsker å videreformidle når media og fornøyde kunder roser produktene våre. Og vi digger å tipse dere om det vi tror på!

Vi er veldig glade for å kunne linke til så mange dyktige blogginnlegg via ping’en. Vi både håper og tror dette er en gjensidig gevinst! Og ikke minst er vi stolte over å ha samlet et så stort knippe bevisste bloggere, vi er rundt 70 nå! Vi er tilhengere av fremsnakking og vi gleder oss over å presentere månedens bevisste blogger hver eneste måned.

Leserne våre setter vi veldig høyt og belønner de som deltar i kommentarfeltet, og de som sender oss produktomtaler!

Takk til alle som følger oss – hjertelig velkommen videre med på ferden!

For dere som har spørsmål eller ønsker å gi tilbakemeldinger, så er det bare å ta i bruk kommentarfeltet! :)

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Ida sier:

    Jeg er veldig glad i bloggen/nettsiden deres, mye interessant å lese om, og så er jo nettbutikken deres super. Stå på!

  2. Silje Silje sier:

    Dere gjør en bra jobb! :-)

  3. Linn Jeanette sier:

    Super side:) Stå på

  4. Takk, skjønne dere! :) Det varmer!

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.