Hårpleie, Hudpleie, Økologisk, Produkttips, Terre d'Oc

Terre d’Oc Argan Revitalizing Pure Argan Oil

Ja, vi elsker dette 100% rene multiproduktet! Terre d’Oc har her hentet sin inspirasjon fra marokkanske skjønnhetshemmeligheter hvor ren arganolje har blitt benyttet i lange tider. Oljen er så pleiende og effektiv i seg selv så Terre d’Oc valgte å tilby et helt rent arganprodukt, nemlig dette! Det er ikke bare økologisk og kaldpresset, det er også et rettferdig produkt.

Arganolje er usedvanlig rik på essensielle fettsyrer, regenererer og gjenoppliver huden. Dette komplette multipleieproduktet kan brukes til ansikt, hår, kropp og negler.

Skjønnhetstips: Varm et par dråper i hendene og påfør i en lett massasje på ansikt og hals. Noen få dråper på sprø negler eller for å berike din dagekrem eller sjampo. Brukes også på tørre hårspisser.

Husk: 3 for 2 kampanjen på alle terre d’Oc hud og hårprodukter hos Green Spirit. Varer ut august 2011!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Terre d’Oc Argan Revitalizing Pure Argan Oil

  1. I Marokko selges kremer med arganolje som mirakelkurer mot ALT – kviser og uren hud, revmatisme/leddgikt, eksem, aldring/rynker, you name it. Passer for absolutt alle hudtyper!

    1. Ja, det har du helt rett i, Ida! Passer alle hudtyper, også uren hud, og virker naturlig mot aldring etc. Eneste man bør være litt på vakt for er om slike kremer også inneholder f.eks parabener og mineraloljer. Våre er selvsagt helt økologiske og uten slikt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.