Anti-age, Green Spirit, Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet, Spørsmål/Svar, Terre d'Oc

Hvilken Terre d’Oc hudpleie skal jeg velge?

Dette er et spørsmål vi ofte får, derfor har vi laget en aldri så liten guide slik at du lettere kan velge økologisk hudpleie tilpasset DIN hud.

 

Økologisk pleie for sensitiv / sart hud

 

Om huden: Kløe, svie, rødhet og stikking er tegn på at huden din er sensitiv. Det kan også medføre en flasset hudoverflate som er irritert. Her er det viktig å fokusere på å lindre, berolige og gjenfukte huden, med det resultat at huden blir mindre rød og sensitiv, og dermed fremstår som friskere og sunnere.

Vi anbefaler: Kokosolje virker pleiende, beskyttende, beroligende, mykgjørende og revitaliserende. Det er derfor vi anbefaler Coconut-serien fra Terre d’Oc til sensitiv hud. Sandeltre er dessuten med på å berolige huden i disse parfymefrie pleieproduktene. Som renseprodukt anbefaler vi rensen i Hot Spring Flower serien som virker beskyttende.

Dag: Terre d’Oc Coconut Soothing Day Face Cream

Natt: Terre d’Oc Coconut Regenerating & Soothing Night Face Cream

Rens: Terre d’Oc Hot Spring Flower Face & Eye Make-up Remover Oil

Ekstra pleie: Terre d’Oc Coconut Gentle Face Scrub

Sminkegrunnlag: Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-pollution Foundation ELLER Terre d’Oc Mineral Powder Foundation

Økologisk pleie for normal hud

 

Om huden: Huden fremstår frisk og myk, er jevn og finporet med jevn farge. Huden er verken for fet eller for tørr og det er ingen urenheter eller ujevnheter. Huden ansees som relativt problemfri. Hudens tilstand kan forandres ved utsettelse for ytre og indre faktorer. Det er f.eks normalt at også normal hud føler seg tørrere om vinteren pga. mangel på fuktighet som følge av tørrere inneklima og tøffere uteklima. Det er derfor viktig å beskytte og samtidig som tilføre fuktighet for å opprettholde hudens gode helse.

Vi anbefaler: Hot Spring Flower virker rensende på huden og stimulerer og beskytter hucellene. Wakame tang er dessuten med i disse produktene som en aktiv anti-forurensning ingrediens. Disse produktene er spesielt tilpasset normal hud og bidrar til å beskytte og oppretholde en sunn og vakker hud.

Dag: Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-pollution Day Face Cream og Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-ageing Eye and Lip Care

Natt: Terre d’Oc Coconut Regenerating & Soothing Night Face Cream ELLER Terre d’Oc Argan Anti-ageing Night Face Cream

Rens: Terre d’Oc Hot Spring Flower Face & Eye Make-up Remover Oil

Ekstra pleie: Terre d’Oc Hot Spring Flower Purifying Face Mask

Sminkegrunnlag: Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-pollution Foundation ELLER Terre d’Oc Mineral Powder Foundation

 

Økologisk pleie for tørr hud

 

Om huden: Huden har fine porer som føles stram og kan flasse i perioder. Tørr hud kan være rødlig i fargen fordi den er sensibel eller den kan gi en blek og gusten hudoverflate. Tørr hud kan være genetisk betinget, eller forårsaket av miljømessige påvirkninger som sol, vind, varme og irritasjonsfremkallende kjemikalier i miljøet. Det er viktig å pleie tørr hud med produkter som spesielt er utviklet for å nære, fukte, mykgjøre og beskytte, og som etterlater den sunnere og glattere.

Vi anbefaler: Shea-serien fra Terre d’Oc er spesialtilpasset alle tørre hudtyper! Sheasmør virker beskyttende, nærende, revitaliserende, mykgjørende og er rik på vitaminer. Produktene inneholder dessuten baobabekstrakt som bidrar til å mykgjøre og nære huden i dybden. Så her får man maksimal fukt og næring!

Dag: Terre d’Oc Shea Nourishing Day Face Cream

Natt: Terre d’Oc Shea Anti-ageing & Nourishing Elixir

Rens: Terre d’Oc Pomegranate Make-up Remover Milk

Ekstra pleie: Terre d’Oc Shea Nourishing Face Mask

Sminkegrunnlag: Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-pollution Foundation ELLER Terre d’Oc Mineral Powder Foundation

 

Økologisk pleie for tørr, gusten og blek hud

 

Om huden: Huden har fine porer som føles stram og kan flasse i perioder. Tørr hud kan gi en blek og gusten hudoverflate, og kan derfor ha behov for å friske opp hudtonen. Ellers er det viktig med næring og fuktighet for å få en strålende og sunn hudtone.

Vi anbefaler: Granateple virker antioksidant, helende, betennelsesdempende, som naturlig farge, mykgjørende og er rik på kalium og C-vitamin. Til tørr, gusten og blek hud anbefaler vi Pomegranateserien i kombinasjon med sheaserien fra Terre d’Oc, for å friske opp hudtonen og gi fuktighet og næring

Dagkrem: Terre d’Oc Pomegranate Radiant Face Cream

Nattkrem: Terre d’Oc Shea Anti-ageing & Nourishing Elixir

Rens: Terre d’Oc Pomegranate Make-up Remover Milk

Ekstra pleie: Terre d’Oc Pomegranate Radiant Face Scrub OG/ELLER Terre d’Oc Shea Pure Shea Butter

Sminkegrunnlag: Terre d’Oc Pomegranate Radiant Complexion Enhancer

 

Økologisk pleie for fet hud og blandingshud / kombinasjonshud

 

Om huden: Fet hud kjennetegnes med store porer jevnt over og grovere trekk. Fet hud skyldes overproduksjon av talg som kommer til uttrykk ved at panne, nese og hake (T-sonen) eller hele ansiktet blir blankt i løpet av dagen. I tillegg har fet hud ofte urenheter og tilstopninger, noe som kan resultere i kviser og hudormer. Kombinasjonshud er ofte fetere i T-sonen (panne, nese og hake) mens den kan være alt fra normal til tørr i kinnene. Bruk pleieprodukter som er utviklet for å rense huden i dybden, og balansere talgproduksjonen, slik at du kan holde huden myk og smidig, uten urenheter og blank hudoverflate. Det er også viktig å eksfoliere og fukte huden med det formål å redusere urenheter og tilstopninger, og etterlate huden sunnere og mer balansert.

Vi anbefaler: Arganolje er en eksklusiv olje rik på E-vitamin og essensielle fettsyrer, som trekker raskt inn i huden uten å etterlate den fet. Den virker regenererende, balanserende, fuktighetsbevarende og revitaliserende. Den passer spesielt godt å bruke ved hudallergi, eksem og akne. Det er nettopp derfor vi anbefaler arganproduktene fra Terre d’Oc til fet hud og blandingshud. I Hot Spring Flower produktene er det saltkrystaller som renser og remineraliserer huden, og riskli som eksfolierer og fjerner urenheter og døde hudceller. Derfor vil vi foreslå følgende hudpleieprogram for fet hud og blandingshud:

Dag: Terre d’Oc Argan Anti-ageing Day Face Cream

Natt: Terre d’Oc Argan Anti-ageing Night Face Cream

Rens: Terre d’Oc Hot Spring Flower Face & Eye Make-up Remover Oil

Ekstra pleie: Terre d’Oc Hot Spring Flower Purifying Face Mask OG/ELLER Terre d’Oc Argan Anti-ageing & Revitalizing Face Elixir

Sminkegrunnlag: Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-pollution Foundation OG/ELLER Terre d’Oc Mineral Powder Foundation

Økologisk pleie for moden hud

 

Om huden: Hud med redusert elastisitet, rynker, økt tendens til tørrhet, konstant rødlige kinn/neseområde (synlige blodkar), tynn hud, pigmentering, er tegn på hudaldring. Aldringstegn kan oppstå allerede i 20-årene og i alle områder i ansiktet, men det kommer ofte først rundt øynene og munnen. Bruk hudpleieprodukter som strammer opp, regenererer og tilfører fuktighet.

Vi anbefaler: Arganolje er en eksklusiv olje rik på E-vitamin og essensielle fettsyrer, som trekker raskt inn i huden uten å etterlate den fet. Den virker regenererende, balanserende, fuktighetsbevarende og revitaliserende. Arganolje er naturlig anti-age! I kombinasjon med pomegranate produktene som virker antioksidant, helende, mykgjørende og er rik på kalium og C-vitamin, vil dette hudpleieprogrammet passe for deg med moden hud:

Dag: Terre d’Oc Argan Anti-ageing Day Face Cream OG Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-ageing Eye and Lip Care OG Terre d’Oc Argan Anti-ageing & Revitalizing Face Elixir ELLER Terre d’Oc Pomegranate Day Face Cream

Natt: Terre d’Oc Argan Anti-ageing Night Face Cream OG Terre d’Oc Argan Anti-ageing & Revitalizing Face Elixir

Rens: Terre d’Oc Pomegranate Make-up Remover Milk

Ekstra pleie: Terre d’Oc Pomegranate Radiant Face Scrub OG Terre d’Oc Pomegranate Radiant Face Serum

Sminkegrunnlag: Terre d’Oc Pomegranate Radiant Complexion Enhancer

 

Produktene finner dere hos utvalgte forhandlere og her i Green Spirit sin shop!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Hvilken Terre d’Oc hudpleie skal jeg velge?

 1. Flott artikkel! Vil bare gjøre oppmerksom på at normal, fet, tørr og moden hud ikke er «hudtilstander» men «hudtyper». Hudtilstander er sensitiv og fuktfattig og kan forandre seg over tid, mens hudtyper er «konstante».

 2. Jeg har lest mange steder at folk med fet hudtype, som er fuktfattig og av og til sensitiv, ikke skal bruke kremer med olje og parfyme. Hvilken krem kan da anbefales? Terre d’Oc Argan Anti-ageing Day Face Cream inneholder olje og parfyme, finnes det en krem for fet, fuktfattig og sensitiv hud uten disse ingrediensene??

  1. Det stemmer at man kan ha både fet og fuktfattig hud. Da er hudtypen fet og hudtilstanden er fuktfattig (gjerne pga. tørr luft og kulde). Så lenge oljen i kremen er balanserende og rene er ikke det noe problem, men velg en krem med lette oljer (ikke sheasmør) og husk å få nok fukt.

   Det er også viktig å merke seg at parfyme i økologiske produkter (som f.eks Terre d’Oc) er fra naturlig opprinnelse (essensielle oljer), og det er noe annet enn syntetisk fremstilt parfyme som man bør holde seg unna. Terre d’Oc har også en egen sensitivserie uten naturlig parfyme, her er det bl.a benyttet kokosolje som er balanserende og fuktighetsgivende. Sjekk ut Terre d’Oc Coconut Soothing Day Face Cream i nettbutikken.

   Et annet merke du bør ta en titt på er Dr. Kadirs hudpleieserie. Med Rainforest Moisturizing Cream får huden en boost av fuktighet med naturlig hyaluronsyre. Samtidig er dette en hypoallergen krem som også passer til fet hud. Du kan med fordel bruke Rainforest Serum i kombinasjon med denne fuktghetskremen!

   Håper du fikk noen tips!
   Bare spør igjen om du lurer på noe mer! 🙂

 3. Hei.
  Eg synes ikke eg fant min hudtype under noen, men så har eg også fått fastsatt de fleste hudtypene av forskjellige hudpleiere :/ så eg lever i en forvirret boble og huden blir aldri bedre! Så håper du kan og har lyst til å hjelpe meg å finne riktige produkter. Er blitt veldig nysgjerrig på økologisk hudpleie, bruker et serum fra scientific organics som eg er veldig fornøyd med, men har ennå ikke funnet en fuktighets krem som gir nok fukt i den serien.
  Eg blir 29 år, og t-sonen min kryr av sorte prikker og små urenheter. har sjelden store kviser, men ofte små med puss i, og hudormer. Da det er svært vanskelig å se på alle urenhetene pleier eg å klemme de ut, noe som ofte resulterer i sprukken og rød hud, og eg blir svært tørr i det området. Men samtidig kan eg bli litt blank utover dagen. Er avhengig av sminke daglig og er ofte da eg merker tørrheten når eg tar på mineral foundation(bruker eco minerals) da kommer de tørre partiene frem i t-sonen, så eg MÅ ha en dagkrem som gir mye fukt, da eg er svært fuktfattig. Men er så usikker på om eg har tørr hud eller fet hud som er fuktfattig. Har du et komplett hudpleie program til meg så setter eg enormt pris på det! Er så lei av å være avhengig av å sminke meg fordi huden er kaos! Og så er det dette med anti aging, om det bør tas med i produktene(har fått noen linjer) Og så vil eg at produktene skal kunne fås tak i, og at det ikke sluttes å selge(hørte noen rykter om at terre d.oc merket kanksje kunne forsvinne fra Norge?)
  Tusen hjertelig takk om du tar deg tid til å hjelpe meg så skal eg prøve det ut 🙂 Og er samme hvilken serie, så lenge det er økologisk og tilrettelagt min hud

  1. Hei Silje,
   Jeg ville anbefalt deg å sett på merket S5 Cosmeceuticals som er en meget avansert økologisk sertifisert hudpleieserie. Her finnes alt fra rens til korrigerende serum for alle hudtyper. Les mer om serien og produktene her: http://www.greenspirit.no/produktserier/s5/
   Er du i tvil om produktvalg kan du bare kontakte Green Spirit. De vil hjelpe deg å velge riktige produkter for din hud.
   Når det gjelder terre d’Oc så er det ingen indikasjoner på at merket forsvinner. Det er kun enkelte makeupprodukter som ikke produseres lenger. Hudpleieproduktene vil fortsette å være i salg, men grunnen til at jeg nevner et annet merke er at de har komplett hudpleieprogram noe ikke terre d’Oc har (mangler rens bl.a). Men argankremen og arganoljen fra terre d’Oc er gode produkter som både virker anti-age og balanserende på blandingshud. Sjekk ut de produktene også!

 4. Hei 🙂
  Jeg har normal/kombinert hudtype, og har en veldig fuktfattig hud.
  Hvilken dagkrem/ nattkrem bør jeg gå for?
  Kan jeg bruke sheasmør i ansiktet, eller er ikke det helt optimalt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.