terre d’Oc Makeup hos Økologisk Fokus

mandag 22. august, 2011 - 2 Kommentarer »
Les Mer: Forhandlere, Grønn frisør, Helse, Økologisk, Terre d'Oc, Velvære

I mars i år fikk vår økologiske mineral makeup serie ny forhandler/utsalgssted! På tide med en aldri så liten presentasjon her i Grønn & Skjønn bloggen. På Lena i Østre Toten kommune driver frisør og makeupartist Marita D. Johansen sin egen salong – Økologisk Fokus. Her jobber hun som frisør med fokus på økologiske produkter, til både hud og hår.

«Terre d’Oc  gjør det mulig for meg å velge Økologisk også når jeg skal ut på eksterne makeup jobber slik som f.eks reklamejobber, teater, modelloppdrag osv.» forteller Marita. Dere husker kanskje dette bildet fra fotoshooten hennes hvor hun brukte terre d’Oc Makeup? Se resten av bildene her!

Ønsker dere å se mer til Marita og Økologisk Fokus, da er det bare å klikke dere inn på Facebook gruppen her!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Vibeke sier:

    Spennende med nye sminkemerker – dette er nytt for meg. Har jobbet mye med sminke, men synes det er flott med nye økologiske produkter som dukker opp. Notert bak øret!:-)

  2. Takk for kommentaren din, Vibeke! Dette er et ganske så nytt merke som vi er utrolig stolte for å bringe til Norge! :)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.