Et velkjent promblem for nybakte mammaer, er babyens såre stump og sine egne såre brystvorter. Heldigvis finnes det produkter som kan lindre og pleie, og som er helt rene og fri for belastende ingredienser.

Problem: Brystvortene føles såre, tørre og irriterte før, under og etter amming.

Hva skal til: Et produkt som lindrer, beskytter og gjennoppbygger mykheten, samtidig som at moren kan amme uten at babyen får i seg potensielt farlige stoffer.

Løsningen: tomtomMAMA Brystvortekrem som er økologisk!

Fordi: Produktet inneholder pleiende sheasmør, avokadoolje, jojobaolje, E-vitamin og rosa mosqueta olje av beste kvalitet. Og er helt uten parabener, mineraloljer, parfyme og PEG. Produktet er økologisk sertifisert av BDIH.

Kjøpes: Hos Green Spirit og hos utvalgte forhandlere.

 

Problem: Babystumpen er sår, rød, irritert og har bleieutslett.

Hva skal til: Et produkt som hindrer at huden blir fuktig, og samtidig beskytter og lindrer den sarte huden. Samtidig skal produktet være helt uten stoffer som kan skape ubalanse for huden eller den vesle kroppen. Dessuten er det viktig å la babystumpen få litt bleiefri i blant.

Løsningen: tomtomBABY Bleiekrem som er økologisk og anbefalt av Grønn Hverdag!

Fordi: Produktet inneholder beroligende azulen (fra kamille), lanolin (som bygger opp motstandsdyktigheten  mot fuktighet), jojobaolje, mandelolje, sheasmør, bivoks, E-vitamin, sink og vaniljeekstrakt, alt av beste kvalitet. Dessuten er produktet helt fri for parabener, mineraloljer, parfyme og PEG. Produktet er økologisk sertifisert av BDIH.

Kjøpes: Hos Green Spirit og hos utvalgte forhandlere.

 

 

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.