Det siste innen naturlig anti-age

tirsdag 25. oktober, 2011 - 5 Kommentarer »
Les Mer: Anti-age, Gode råvarer, Hudpleie, Kosmetikk, Nyhet, Økologisk, Pomarium, Produktanbefalinger, Skjønnhet, Velvære

Frem til i dag har kosmetikkindustrien holdt seg til vitamin E og vitamin C for aktiv bekjempelse av aldringstegn, men nå skifter kursen. Da vi besøkte Europas største kosmetikkmesse i Paris (se video) tidligere denne høsten, tok vi med oss ny kunnskap og noen helt nye økologiske produkter med hjem til dere!

Nå er det eplets polyfenoler som er ultrahot da de har ekstremt sterke anti-age egenskaper. Det populære ordtaket «An apple a day keeps the doctor away” viser at eplet er kjent for sine egenskaper for en god helse. Men eplet er også en enestående bidragsyter for å bevare en ung hud. Eplet har vært benyttet i kosmetikk og dermatologi i århundrer og har en svært viktig rolle i symbolikken av skjønnhet. Den virkelige rikdommen hos eplet ligger altså i dens rike sammensetning av polyfenoler som har en spesiell interessant aktivitet i bekjempelsesprosessen ved dannelse av frie radikaler.

Den franske kosmetikkprodusenten Pomarium var tidlig overbevist om den sterke kraften til eplets skatter, og hva det kunne tilby huden. Pomarium utviklet en rekke unike og innovative aktive ingredienser som kommer fra eple. Og de har kun verdsatt det som var best i frukten og benyttet en helt spesiell utvinningsmetode. Resultatet ble kosmetikkserien Spirit of Apple, som har disse fordelene:

ANTI-AGE EGENSKAPER: FOREBYGGING + KORREKSJON
Høykonsentrerte aktive ingredienser for umiddelbar og langvarig resultat, bevist effektivitet, svært målrettet serie, patentert utvinningsmetode for den høyeste kvalitet på de aktive stoffene.

POLYSENSORISK: Produktene appellerer til sansene på flere måter. Innovativ tekstur, naturlig velparfymert, enkelt og behagelig å bruke.

FANTASTISKE TILBAKEMELDINGER PÅ TESTER: Umiddelbart synlige resultater og langsiktig virkning, noe som vekket interessen til testpersoner, makeup artister, bloggere og presse. Støttet av mange kjendiser.

 .

Snart kan du få oppleve eplets rikdommer fra Pomariums økologiske epleserie! Gled dere!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Helene sier:

  Dette innlegget gav meg jo fryktelig lyst til å egentlig bare løpe på butikken og kjøpe epler. Det er veldig mye enklere å holde motivasjonen for sunt kosthold oppe når en ve at det også gjør en vakker :)

 2. Linn Jeanette sier:

  Gleder meg:))))

 3. Torbjørg sier:

  Dette blir spennende!

 4. christin sier:

  Åå som jeg gleder meg :-))!

 5. Ja, nå er de nye produktene lansert på http://www.greenspirit.no med 10% rabatt ut morgen, mandag! :)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.