Grønn frisør, Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Økologisk, Prakisk tips, Produktanbefalinger, Produkttips, Trender

Stylingtips til håret: Hestehalen

En av alle høstens uendelige hårtrender er den berømte hestehalen. Vi alle husker da vi var små, at vi ville ha knallsterke farger på våre strikker og rosetter i håret, og kanskje en Hello Kitty strikk eller to. Men nå er det andre tider, nå er hestehalen en mer funksjonell trend der man kan lage mange ulike stiler med én base. Og det er nettopp dette jeg skal vise dere idag, hvordan dere kan skape tre ulike stiler med hestehalen, ved hjelp av økologiske stylingprodukter fra Less is More…

Til alle de tre ulike stilene vil du bruke en helt enkel, vanlig strikk, gjerne i en naturlig farge. Du bestemmer helt selv hvor du vil plassere hestehalen, høyt eller lavt. Ta å børst alt hår bakover, og fest det med en strikk, enten stramt eller litt løst.

Her på bilde 1 vises det med flette, så nå fletter du hele hestehalen og hvis du ikke kan flette på deg selv, så ber du en venninne om hjelp. Du kan for eksempel velge enten å lage en helt vanlige flette eller for eksempel en fiskebeinsflette, valgene er mange! Produkter brukt fra Less is More: Less is More HÅRLAKK (lenke).

På bilde 2 er alt håret børsta stramt bakover i en høy hestehale, denne kan du bruke til alt mulig, skole, jobb og fest. Om du skal på fest en fredagskveld og du vill beholde din stramme hestehale, så kan du bruke en «hairdount» som du trer på hestehalen og dekker håret rundt den, fest gjerne håret med hårnåler. Produkter brukt fra Less Is More: Less is More HÅRLAKK, Less is More LINDENGLOSS & Less is More SILK FLUID (lenke). 

På bilde 3 så vises det en mer romantisk stil av hestehalen, og denne er veldig enkel å få til! Fra å ha en hestehale med flette så tar du bare ut den og plassere hestehalen på nytt, ved nakken, gjerne på siden. Håret er bølgete fra fletten. Men om du ikke har flettet håret fra før, så tar du din bølge- eller krølltang og lager litt myke krøller på hestehalen. Plasser gjerne en fin blomst i håret så får du en enda mer romantisk følelse. Produkter brukt fra Less Is More: Less is More ROSE SERUM (lenke).

Hva er din hestehalefavoritt?

Skrevet av: Jennifer Ringsparr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.