Fotoshoot, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Bli festfin med gull

Nå er julebordsesongen i gang, og det er på tide å finne frem selskapskjolen og sminkekosten. Her er noen enkle tips om hvordan du kan bli festfin med økologisk sminke.

Denne sesongen er metallic en av de sterkeste trendene innenfor makeup – der gull spesielt utpeker seg som en sikker vei til å få en sofistikert og elegant look.

 

Start med øynene slik at du kan tørke bort dryssende øyeskygge. Påfør gullskyggen Terre d’Oc Powder Eye Shadow terre lumière Jaipur 503 over hele lokket opp til globalen og i øyekroken.
Legg samme skygge under øyet. Deretter softes skyggen for å få en fin overgang mellom skyggen og huden.

Brun kajal Terre d’Oc Eye Liner brun Désert 41 legges langs vippekanten oppe og nede. I tillegg legges det kajal på våtlinjen for mer dramatisk effekt.

På ytre del av øyelokket legges en mørkere skygge Terre d’Oc Powder Eye Shadow terre fumée Agra 501. Skyggen legges også langs vippekanten oppe og nede slik at kajalstreken softes. Husk å softe ytterkanten av skyggen, både oppe og nede.

Til slutt legges mascara Terre d’Oc Mascara noir Bengale 32 oppe og nede. Pass på at du påfører masacara helt inn til vipperoten. Du kan gå over med eyeliner Terre d’Oc Liquid Eye Liner noir Kobé 22 hvis du ikke kommer helt inntil.

 

På modellen er foundationene  Terre d’Oc Mineral Foundation beige tendre Atlas 901 og Terre d’Oc Mineral Foundation beige rosé Hoggar 902 blandet godt i lokket og påført på hele ansiktet. Deretter er den lyseste foundation lagt under øynene for å skjule mørke ringer og på nesebenet, kinnbena og på amorbuen for å skape kontraster.

Marker brynene forsiktig ved å blande brun Terre d’Oc EyeLiner brun Désert 41 og svart Terre d’Oc EyeLiner noir Volcan 42 kajal, og påfør med en q-tip. (Se tidligere artikkel Makuptriksene for en naturlig og fresh hverdagslook for tips til hud og bryn).

Til slutt legges rouge Terre d’Oc Blush coral Goto 821 i kinnene og langs kinnbenet.  Velg
enten naturlige lepper eller mer dramatiske slik som modellen med Terre d’Oc Lipstick cerise Lixus 202 .

Ha en fin fest og følg med fremover for flere sminketips til julebordsesongen. Og ikke minst til jul og nyttår. Noen spesielle ønsker?

OBS! Studiolys gjør makeupen lysere.

Tekst og Makeup: Tone Merethe Aleksandersen
Modell: Martine/ Pholk
Fotograf: FotoBlanco

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Bli festfin med gull

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.