Green Spirit, Hudpleie, Makeup, Økologisk, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Få myke og smekre bringebærlepper

Kald luft og tørt inneklima kan fort føre til tørre lepper som flasser. Dette kan du lett få bukt med ved hjelp av et par enkle grep som dessuten er billig, økologisk og allergi- og hudvennlig.

1. Lag deg en hjemmelaget leppeskrubb med sukker, olivenolje og honning. Prøv deg fram i mengde, men bruk kun litt av hver ingrediens da du bare trenger en ørliten klatt med skrubb.

2. Sørg for at leppene er rene og at eventuelle makeuprester er fjernet. Påfør skrubben på leppene og masser med lette bevegelser.

3. Skyll av med vann og påfør et pleiende og fuktighetsgivende leppeprodukt som f.eks terre d’Oc Coconut Lip Care Balm før leggetid, eller terre d’Oc Lipgloss grenade Benoa 305 om du vil freshe deg opp med lekre lepper i en nydelig bringebærfarge. Ikke bare lukter disse leppeproduktene himmelsk, de smaker godt og føles derfor behagelig å ha på leppene.


Noe for dine lepper?

Priser:
Hjemmelaget skrubb kr 0,- (?)
Terre d’Oc Lip Care Balm kr 99,-
Terre d’Oc Lipgloss kr 149,-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Få myke og smekre bringebærlepper

  1. Hei!
    De siste månedene har jeg hatt noen helt forferdelig tørre og sprukne lepper. Leppene har flasset hele tiden. Har også fått tørr hud/eksem utenfor leppene. Har brukt store mengder med leppeprodukter, alle naturlige uten mineraloljer. Til jeg til slutt fant ut at jeg skulle kutte ut all bruk, det er nå tre dager siden. Leppene ser mye bedre ut nå. Har brukt litt olivenolje en gang pr dag. Er det mulig å bli allergisk mot bivoks hvis man bruker mye av disse produktene? Det var bivoks i alle produktene jeg har brukt og lanolin i ett av produktene, ingen mineraloljer.

    1. Hei Torbjørg! Ja, vinter og kulde er virkelig tiden for tørre og sprukne lepper. Kjempefint at du fant din mirakelkur! Selv om de leppeproduktene du brukte var uten mineralolje og var helt naturlig så går det an å reagere på enkelte av inholdsstoffene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.