Acorelle, Gavetips, Green Spirit, Hårpleie, Hudpleie, Kosmetikk, Kroppspleie, Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Parfymer, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Sminke, Terre d'Oc

Produktanbefalinger fra Green Spirits nettbutikk

Mays Dakhil, vår faste Grønn & Skjønn skribent, deler her sine produktanbefalinger fra GreenSpirit.no

 

Terre d’Oc Argan Revitalizing Pure Argan Oil
(50ml, for alle hudtyper, anti-age)

Denne oljen føles fantastisk bra på både hud, hår, hodebunn og negler. Oljen er veldig pleiende og kan brukes som både en massasjeolje, fuktighetskrem og som maske. Den er generelt veldig «allround» så det er egentlig bare kreativiteten som setter grenser for hvordan man kan bruke arganoljen. Nok en gang: Fantastisk! Les mer om hvordan arganolje brukes.

Pris: 229,-

Terre d’Oc Shea Pure Butter
(150ml, for alle hudtyper)

Dette er en ekte, uraffinert og økologisk råvare hentet direkte fra naturen. Sheasmør er som veldig fast vaselin: Man kan bruke det til alt! Den funker spesielt godt på vintertørr hud og problemhud som f.eks hvis du har eksem. Man kan også bruke den i håret, som en slags kur mot tørt og sprøtt hår. Huden min kan ikke takke meg nok for å ha prøvd denne «fuktighetskremen»! I tillegg så varer denne veldig lenge, til tross for hyppig bruk. Anbefales på det varmeste til alle!

Pris: 279,-

Terre d’Oc Mascara

Dette er en av de beste mascaraene jeg noensinne har prøvd. Den klumper ikke, sverter ikke og gir en veldig dramatisk effekt. Øyenvippene både forlenges og blir veldig tykke og ser kompakte ut. Denne mascaraen er også litt vannresistent og skylles ikke bort i regn eller snø, selv om den egentlig ikke er vannfast. Husk å ha sminkefjerner i nærheten hvis du søler veldig mye. En super mascara til alle som ikke orker å prøve ut nye mascaraer lenger – denne er definitivt en «keeper»!

Pris: 179,-

Acorelle Gavesett Amber Vanilla

Dette er min favorittparfyme fra Acorelle. Parfymen er trollbindende; med en romantisk, søtlig vaniljeduft, er det umulig å ikke bli forelsket i duften «Amber Vanilla». Jeg tar stadig meg selv i å sniffe på jakken min eller genseren min før de skal i vasken. Den er ikke for sterk, så det kan godt gjøres å bruke det som en hverdagsparfyme. Passer kanskje best for de som er litt yngre (15-30 år).

Pris: NÅ 355,-Skrevet av: Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Produktanbefalinger fra Green Spirits nettbutikk

 1. Hei! Jeg trenger et gavetips: min mor ønsker seg en fuktighetskrem til ansikt uten parfyme, fordi hun reagerer på dette. Hun er 50 år og har tørr hud med «følelse av at huden er stram og sprekker», og mye rødhet i huden. Hva vil du anbefale?

  1. Hei Helene!

   Vil uten tvil anbefale Dr. Kadir Rainforest Nourishing Cream som både er hypoallergenisk, effektiv på tørr hud og har dessuten naturlig anti-age effekt. Denne brukes både som dag og nattkrem.

   Terre d’Oc Coconut Soothing Day Face Cream er også en god fuktighetskrem som er spesiallaget for sensitiv hud. Her finnes det også en tilhørende nattkrem, Terre d’Oc Coconut Regenerating & Soothing Night Face Cream.

   Produktene finner du på http://www.greenspirit.no
   Her er link til flere gavetips, inkl. til «den sensitive»: http://gronnogskjonn.com/2011/12/skjonne-gavetips-fra-greenspirit-no/

   Håper det var til hjelp!
   Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.