Green Spirit, Hudpleie, Økologisk, Pomarium, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips

Cecilies Lykke blogger om Pomarium Cleansing Gel

Under tittelen «Lukten av godteri» introduserer Cecilie Pomarium Multisensorial Cleansing Gel på den flotte bloggen sin: «Jeg har fått teste noen økologiske hudpleieprodukter fra Pomarium og er blitt helt besatt av lukten! Det lukter som noe jeg har konstant lyst til å spise på. Noe godis-aktig. Det er jo ikke feil! Lukt har mye å si. Det er ok om produkter ikke lukter noe, men lukter de vondt – da er det no go.»

Videre skriver interiørbloggeren: «Denne ansiktsrensen er blant annet basert på eplefrøolje og eplevann, som sikkert har mye å si for den gode lukten. Jeg er utrolig sær på hva jeg bruker i ansiktet og er alltid skeptisk til produkter som føles oljete, men denne er inne i varmen. Huden i ansiktet føles faktisk skikkelig myk uten å være fet. Digger! Merker at jeg gjerne skulle testet ansiktskremen og serumet også. Jeg blir aldri helt sikker på serier før jeg har testet de ulike trinnene, men anbefaler denne rensen!»

Fantastisk! Flere som har prøvd denne og vil dele sin erfaring?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Cecilies Lykke blogger om Pomarium Cleansing Gel

  1. Å, den rensen er superdigg! Er så god på huden, nydelig konsistens, er både mild og effektiv. Min nye favoritt! 🙂

  2. hvordan er det best å rense ansiktet? har lurt på om jeg renser nok i dybden ved å bare bruke vann på en bomullspad. synes at for mye produkter kan skade ansiktet også. er Pomarium Multisensorial Cleansing Gel hudnøytral i sin ph-verdi? vil gjerne høre din opinion:)

    1. Hei! Ved å rense kun med vann får du ikke renset huden tilstrekkelig. I løpet av en dag eller en natt produserer huden selv fett og får tilført støv og forurensning utenfra. For å kunne rense tilstrekkelig må en rens til som kan fjerne de «usynlige» urenhetene ved å løse opp fett slik at også støv og forurensning blir renset bort. Rensen må være mild slik at den ikke tørker ut huden og samtidig må den være effektiv. Velger du økologiske alternativer kan du være ganske sikker på at du unngår både sterke skummestoffer og syntetisk parfyme. Pomariums ansiktsrens er både mild og effektiv, den er velgjørende for hud og sinn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.