Green Spirit, Hårpleie, Hårstyling, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Spørsmål/Svar

Kan dere anbefale en økologisk varmebeskytter til håret?

Spørsmål fra en leser:

«Kan dere anbefale en varmebeskytter til håret ved bruk av rettetang? Jeg er ute etter økologiske produkter og kanskje det finnes i Less is More?»

Så fint at du er bevisst på å bruke økologiske produkter. Faktisk så har de fleste Less is More produktene naturlig uv- og varmebeskyttelse i seg. Her er et par gode produkttips og fremgangsmåter for styling med slettetang, enten du styler det rett eller lager flotte krøller og lokker!

Slik går du frem for å style slett hår med rettetang

1. Har du fint hår (tynne hårstrå) start med å spraye Less is More Proteinspray inn i vått hår før du bruker rettetang. For tykt hår, spray Less is More Lindengloss Finishing Spray inn i vått hår. På den måten er håret godt beskyttet met varmen fra slettetangen.

2. Som en finish når frisyren er ferdig: Spray forsiktig Lindengloss Finishing Spray over den ferdige frisyren på hele lengden. Dette hindrer statisk hår, gir glans og beskytter håret.

Slik går du frem for å style krøller og lokker med rettetang

1. Vask håret med shampoo og tørk det håndkletørt. Fordel så Less is More Tangerin Curl Balm (leave-in) i håret. Det beskytter mot varmeskader samtidig som krøller får definisjon og  glans.

2. For å gi frisyren godt hold etter bruk av rettetang/krølltang er det best å bruke Less is More Hårlakk.

PS: Snart kommer det en ny repair-shampoo og balsam i denne serien. Disse pleieproduktene passer perfekt for dere sombruker rettetang, og for dere med fargebahandlet hår. Så bare følg med!

Lykke til med stylingen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Kan dere anbefale en økologisk varmebeskytter til håret?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.