Acorelle, For kvinner, Hårfjerning, Hjemmespa, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Skjønnhet, Velvære

Susanne Mari blogger om Acorelle hårfjerningsvoks

I skjønnhetbloggen til Susanne Mari tipser hun leserne sine om «den fantastiske sukkervoksen fra ACORELLE» (Acorelle Oriental Wax).

«Denne er suuper til å vokse på store partier på kroppen (Legger, lår, bryst, armer, underarmer etc..). Det følger også med en trespatel og strips som man kan vaske om igjen og bruke flere ganger, og det er jo bare helt genialt,» skriver hun.

Videre kommer hun med brukstips: «Den er enkel å bruke, den varmes bare opp i mikroen i ca 30- 50 sek, pass på at den ikke er for varm når du smører den på leggene, da kan man få brannskader og sår. Veldig viktig og huske på!!! Når man vokser, så smører man voksen med hårene, og røsker av motsatt vei, altså mot hårene, husk å passe på og se hvordan hårene ligger på kroppen før du smører på, da er det enklere og få med alle hårene, også slipper du og vokse flere ganger på samme sted, det er heller ikke så bra å gjøre det!»

Flott beskrivelse!

Sjekk også ut denne engelske skjønnhetsbloggen hvor Louise gir en grundig omtale av den samme hårfjerningsvoksen (med før- og etterbilder)!

Flere som har prøvd denne og vil dele sin erfaring?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.