Acorelle, Green Spirit, Hudpleie, Kroppspleie, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Skjønnhet, Sminke

Bloggere om Acorelle Glittering Dry Oil

Vi har fått med oss at det stadig blogges om Acorelle Glittering Oil! Det liker vi!

Først og fremst har Miss Jackson skrevet en grundig omtale av det glitrende produktet, her er et lite utdrag: «Et stor pluss i min bok er at den ikke har store glitterpartikler i seg. Huden bærer mer preg av en gyllen airbrushed og polert glød. Glød framfor glitter er bra. Et luksusprodukt, som man egentlig ikke trenger, men som kan gi deg den lille ekstra velværefølelsen. Oljen er en såkalt tørrolje, noe som gjør at den ikke kjennes klissete på huden. Den trekker fort inn, og lukter godt gjør den også. En frisk sommerlig appelisinblomst aktig duft, som ikke blir feil uansett årstid. Lukten er deilig lite påtrengende.  Litt sommefeeling gjør meg ingenting når alt er grått og kaldt og mørkt.»

Skjønnhetsbloggeren BareIselin har også omtalt Acorelle Glittering Oil, dette skriver hun: «Åh, endelig er denne herligheten min! Jeg har snakket ganske lenge om å kjøpe den, og endelig nå lå den i postkassen min. Tenkte jeg måtte bestille den nå, slik at jeg kan ha den med meg til syden. Dessuten er den perfekt nå i julebords/jul/nyttårstider! (…) Av en eller annen merkelig grunn hadde jeg sett for meg at flasken var av plast, men det var faktisk glass! Positiv overraskelse! Den inneholder 50ml produkt og koster bare 149kr hos greenspirit.no»

Acorelle Glittering Dry Oil var også Skjønnhetsredaktøren, Silvany Bricen, sin oktoberfavoritt i magasinet Stella. «Tørroljer kommer godt med når jeg skal på fest og ønsker glød på armene. Selv om de skal gi mye fukt bruker jeg en god bodylotion under, så oljen fordeles lett, og jeg kun trenger smøre de stedene jeg vil skal gløde diskret; skuldre og forsiden av over – og underarm.»

Les mer om produktet her!

Flere som har testet Acorelle Glittering Dry Oil? Kom igjen og del DIN mening!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Bloggere om Acorelle Glittering Dry Oil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.