Green Spirit, Hårpleie, Hudpleie, Kroppspleie, Nyhet, Økologisk, Produktomtaler, Produkttips, Terre d'Oc

Terre d’Oc Nyheter!

Vi har fått inn tre flotte produktnyheter fra Terre d’Oc! Endelig har vi gleden av presentere de: En marokkansk-inspirert leiremaske for hud og hår, som renser og revitaliserer. En tørrolje i lekker sparyflaske med den deiligste duft av blomstret og frisk appelsinblomst. Og sist men ikke minst;  Secret Salve, en multikrem med de beste råvarene fra hele verden, elegant innpakket i en håndlaget Fair Trade pompadur veske fra Vietnam.

Terre d’Oc Argan Purifying Ghassoul & Pure Organic Argan Oil
15 ml arganolje & 10 poser m/40 g leire i pulverform, kr 279,-
For ansikt, kropp & hår, alle hudtyper

Dette skjønnhetsproduktet er inspirert av marokkanske kvinners skjønnhetshemmeligheter. Hver kvinne har sin egen hemmelige oppskrift for hvordan hun forbereder ghassoul-blandingen (rassoul betyr «å vaske»). Blandet med vann og beriket med noen dråper arganolje etter behov, er denne lettskummende leiren med sine absorberende og rensende egenskaper, et naturlig, mildt og økologisk pleieprodukt for ansikt, kropp og hår. Ghassoul er essensielt i hammam, og er brukt for å rense, mykne og gi glans til håret på en skånsom måte. Det er også benyttet på ansikt og kropp for å rense og mykgjøre huden og for å gi en strålende glød.

Ghassoul: 100% naturlig leire, virker rensende og rengjørende, rik på saponin og mineraler.

Arganolje: 100% ren, økologisk arganolje fra rettferdig handel. Oljen er kaldpresset, og er fremstilt uten bruk av varmebehandling. Dette bevarer alle de gode egenskapene til arganoljen. Arganolje er usedvanlig rik på E-vitamin, virker regenererende og passer alle hudtyper.
Produktet er uten parfyme og økologisk sertifisert av Ecocert.

Skjønnhetstips
Blandet med vann og noen få dråper arganolje blir ghassoulen til en glatt og silkemyk leire som absorberer urenheter og gir vitalitet til hud og hår. Fjernes lett ved å skylle av med vann.

Skjønnhetsgest for kroppen: Hell innholdet fra to poser i en bolle og tilsett varmt vann under omrøring, til det blir en tynn blanding. Påfør over hele kroppen og masser i kraftige bevegelser. Skyll av med lunkent vann.

– Skjønnhetsgest for håret: Hell innholdet i en pakke i en beholder, tilsett varmt vann og rør til en glatt og kremet masse. Tilsett noen dråper arganolje for tørt hår. Ikke ha for mye vann i. Påfør leiren over hele håret og la virke i minst 10 minutter. Tilsett litt vann for å få det til å skumme, og skyll grundig. Det er ikke behov for å vaske håret etterpå.

– Skjønnhetsgest for ansiktet: Hell halvparten av en pakke i en beholder, tilsett varmt vann under omrøring til det blir en glatt og kremet blanding. Deretter tilsett noen dråper argan olje for tørr hud. Påfør leiren på ansiktet, la virke i 5 til 10 minutter og skyll av med lunkent vann.

___

Terre d’Oc Argan Body Dry Oil
For kropp og hår, 50 ml, kr 259,-

En silkeaktig økologisk tørrolje som trekker raskt inn. En multiolje til kropp og hår beriket med nærende og regenererende arganolje og fikenkaktus, som omkranser huden med en herlig mykhet og en 100% naturlig, blomstret og frisk duft av appelsinblomst. Uten konservering og Ecocert sertifisert.

Lekker sprayflaske som gjør seg perfekt som gave!

Skjønnhetstips: Spray over kroppen og masser delikat inn. (Påføres ikke før soleksponering). Spray litt olje i badevannet for et øyeblikk av ro og velvære. Spray litt olje i håndflaten før du påfører håret for en skinnende glans og for å gi håret en herlig duft.

___

Terre d’Oc Secret Salve
For ansikt, kropp og hår, alle hudtyper, 50ml, kr 359,-

Inspirert av skjønnhetshemmeligheter fra kvinner over hele verden, er dette et multipleieprodukt som er eksepsjonelt rik på fuktighetsgivende aktive ingrediensene til ansikt, mykgjørende ingredienser for sprukne lepper, nærende og beroligende ingredienser for hud utsatt for kulde, vind eller sol og revitaliserende ingredienser for sprøtt og tørt hår.

Salven består av de beste aktive stoffene fra hele verden og har en fantastisk synergieffekt. Her er det ingen konserveringsmidler eller parfymestoffer. Secret Salve passer til alle hudtyper. Eco-design med resirkulert glass og pompadurveske fra rettferdig handel. Økologisk sertifisert av Ecocert.

Skjønnhetstips: Påfør på ansikt, kropp og hår etter behov.

Hovedingredienser og deres virkning:
• Arganolje virker regenererende og beskyttende
• Fikenkaktus virker anti-rynke, beskyttende og restrukturerende
• Olivenekstrakt virker fuktighetsgivende, beskyttende og mykgjørende
• Baobabolje nærer og mykgjør
• Sheasmør nærer, beskytter og reparerer
• Aloe Vera forfrisker, gir fuktighet og lindrer
• Granatepleolje virker antioksidant og gir glød til huden
• Kokossmør gir fuktighet og mykhet
• Gurkemeieekstrakt virker beskyttende mot frie radikaler
• Sandeltre eterisk olje virker beroligende og mykgjørende
• Saltkrystaller virker rensende og fornyende

___

Alle produktene er nettopp lagt ut i nettbutikken vår!
God helg og god fornøyelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Terre d’Oc Nyheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.