Helse, Livsstil, Naturlig, Prakisk tips, Velvære

4 steg som får deg til å slappe av

Det er ikke til å stikke under en stol at vi alle innimellom har dager hvor vi bare har lyst til å legge oss under dyna og håpe at dagen snart er over. Men selv om mange ikke har muligheten til å gjøre dette, er det noe du kan gjøre som er nesten like deilig og som virkelig får deg til å slappe av. Følg disse 4 trinnene og føl deg mer avslappet og fokusert.

1. Sett deg godt til rette i en stol. Ha god holdning; skuldrene rett og beina plantet i bakken. Lukk øynene.

2. Tenk gjennom noe som får deg til å føle deg roligere. Det kan være alt fra blomster, noen du er glad i eller ordet «lykke». Tenk over hva disse betyr for deg. Hvilke følelser vekker det hos deg?

3. Se tilbake på livet ditt. Tenk på alle de vakre stundene, de fine sommerkveldene og alle gangene du virkelig har nytt livet. «Plukk ut» en enkelthendelse der du virkelig har følt deg vel og prøv å gjenopplev det du følte som fikk deg til å føle deg så vel. Tenk deg sommersolen som treffer ansiktet ditt på stranden, mens den varme vinden blåser små sandstormer på huden din. Tenk på et barndomsminne, en situasjon eller noe som får deg til å føle deg rolig. Tenk deg så godt inn i minnene at du kjenner følelsen av ro og velvære virkelig feste seg i kroppen din.

4. Hold fast på den gode følelsen du føler i hele kroppen. Åpne sakte øynene og pass på å ikke slippe følelsen «ut» av kroppen. Ha den med deg resten av dagen, sånn at du kan oppsøke følelsen på nytt hvis den blir borte eller hvis du får behov for det.

Gjenta disse stegene så ofte du trenger – og ønsker. Lykke til!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “4 steg som får deg til å slappe av

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.