For kvinner, Green Spirit, Hudpleie, Kroppspleie, Kundeomtale, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Terre d'Oc, Velvære

Produktomtale: Terre d’Oc Coconut Moisturizing Body Milk

«Terre d’Oc Coconut Moisturizing Body Milk er en luksuriøs kroppsmelk som er spesielt tilpasset tørr hud. Produktet er designet for å gi næring til huden og gjøre den smidig». Slik beskrives produktet av produsenten.

Denne kroppsmelken har en veldig tykk og fyldig konsistens sammenlignet med andre kroppsmelker jeg har prøvd. Dette er en kroppsmelk så tykk at jeg nesten vil kalle den en kroppslotion. Dette er ikke en ulempe, men tvert imot en fordel. Fordi produktet er såppass tykt (men fortsatt ikke for tykt) er det veldig drøyt i bruk og det føles herlig og beroligende å smøre produktet på huden. Lukten er det heller ikke noe å si på: En himmelsk blanding av kokosnøtt og jasmin gjør at det er veldig vanskelig å ikke smøre hver eneste tomme av kroppen med denne kremen for så å sitte i timesvis å lukte på huden!

Personlig bruker jeg produktet hver kveld etter dusj/barbering og etter behov. Dette har jeg gjort i 2 måneder nå og jeg merker veldig forskjell på leggene mine! Jeg har alltid hatt problemer med utrolig tørr, irritert og rød hud på legger, men etter at jeg begynte med denne kroppsmelken, er ikke leggene like røde og tørre. Produktet trekker også veldig raskt inn i huden, så man trenger ikke å bekymre seg for å gå rundt å være klebrig på huden i timesvis etter påføring.

Produktet passer til hele kroppen, men burde ikke erstatte andre kroppssmør (som f.eks Terre d’Oc Nourishing Body Butter) som gir enda mer næring til huden. Dette gjelder spesielt for dere som sliter med svært tørr hud over hele kroppen eller på spesielle områder. Denne kroppsmelken er et flott tilskudd til den daglig pleie av huden.

Alt i alt er dette produktet å anbefale til dere med normal hud og tørr hud.Produktet er veldig lett å bruke, designet på selve tuben er veldig fint og reisevennlig, det passer de fleste kroppsdeler og hudtyper, og er drøyt i bruk!

Terre d’Oc Coconut Moisturizing Body Milk er beriket med yoghurtpulver, kokosnøtt, mandelolje, sesamolje, lilje, jasminekstrakt, aloe vera, frangipaniblomster og milde essensielle oljer. Dermed gir den masse sunn næring til huden, så det er kanskje ikke så rart at produktet føles så godt som det gjør! Produktet er Ecocert sertifisert, helt naturlig og over halvparten av ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.

Terre d’Oc Coconut Moisturizing Body Milk kommer i 200ml-tube og koster 199kr og kjøpes her.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.