Ernæring, Hjemmespa, Kosmetikk, Lag selv, Naturlig, Økologisk, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc, Velvære

Vakre lepper

En liten detalj som faktisk utgjør veldig mye. Sunne og velstelte lepper gir en flott helhet, mens det motsatte, altså tørre og sprukne lepper ødelegger et ellers flott fjes. For noen er det bare å ta på seg en lipgloss så er man der, men for mange så må det litt mer til…

Som med alle andre deler av kroppen, er det deilig og pleiende å bruke en leppemaske. Disse kan du enten kjøpe ferdige, eller du kan lage en enkel variant hjemme på kjøkkenbenken. Mos en kvart papaya og smør det utover leppene og huden rundt leppene. La den virke i 10-15 minutter før du skyller den av og tar på deg leppebalsam.

Sliter du med frynsete og flassende hud på leppene, kan du bruke tannbørsten din til å børste bort tørre hudflak. Syns du dette er ekkelt kan du bruke en egen tannbørste til dette. Når du er ferdig med dette, kan du smøre inn leppene dine med en god og nærende leppebalsam, for eksempel Terre d’Ocs økologiske og parabenfrie leppebalsam. Unngå parabener, mineraloljer og parafin – dette gjør bare problemet ditt verre!

Sliter du fortsatt med tørre, sprukne og generelt usunne lepper? Da vil det være gunstig for deg å sjekke om kostholdet ditt er optimalt. Kanskje har du noen vitamin eller mineralmangler som må sjekkes ut? Pass uansett på å få i deg nok sunt fett, grønne grønnsaker og alt annet som er rikt på B-vitaminer. Videre må du huske på at sminke -og hudpleieproduktene du bruker kanskje kan inneholde parabener og andre helsefarlige ingredienser. Ta en titt i sminkeskapet!

Lykke til!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.