Green Spirit, Grønn frisør, Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Shopping, Skjønnhet

Stylingkrem med duft av ylang

Less is More Flower Whip er det nye navnet på Less is More Silk Fluid, som mange av dere kjenner fra før! Dette er en velduftende og nærende stylingkrem bestående av økologiske råvarer slik som sheasmør, bivoks, jojoba, honning, naturlig silkeprotein og essensielle oljer av søtappelsin og ylang ylang. Less is More Flower Whip passer til alle hårtyper, men spesielt til deg med normalt til tykt hår, og er ideell for krøller! Den gir glans og hjelper deg å få kontroll på frizzy/frusete hår.

How to use: Arbeid en liten mengde av stylingkremen inn i vått hår for å få vakre definerte bølger eller krøller. I tørt hår kan du jobbe den forsiktig inn for å skape definisjon og tekstur til frisyren. Håret blir glansfullt og får en næret utstråling.

Where to buy: Dette luksusproduktet fra Less is More får du kjøpt i stor flaske på 150ml til 270kr, og i reisestørrelse på 30ml til kr 70kr hos Green Spirit og hos utvalgte frisører!

Less is More i din salong? Driver du salong og ønsker et økologisk produkttilbud til dine kunder? Eller, driver du salong og har kunder som etterspør rene kvalitetsprodukter uten skadelig kjemi? Da er Less is More en serie du bør se nærmere på! Less is More tilbyr profesjonelle hårpleieprodukter tilpasset ulike hårpleiebehov samt hårstylingprodukter. Serien baserer seg utelukkende på økologiske råvarer av høyeste kvalitet uten bruk av silikoner, sulfater, parabener eller syntetiske farge- og duftstoffer. Serien er godkjent for Grønn Frisør og er sunn å jobbe med hver dag. Ta kontakt for mer info her!

Bevisste forbrukere oppfordres også til å etterspørre økologiske produkter hos sine lokale frisørsalonger!

Har du testet Less is More Flower Whip (Less is More Silk Fluid) noen gang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Stylingkrem med duft av ylang

  1. Ja,den er super! Jeg liker å kombinere denne med gelevoksen (limesouffle).Holder krøller fine hele dagen.Lett å gre ut ,drøy og lukter godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.