Alternativ til, Helse, Hudpleie, Livsstil, Økologisk, Prakisk tips, Skjønnhet, Velvære

Mørke ringer under øynene?

De aller fleste kvinner har mørke ringer under øynene som de prøver å kamuflere med litt concealer. Men det er noen dager vi ikke har tid til å dra opp concealeren og sminkekosten vår. Derfor er den beste løsningen alltid enklest: Forebygg de mørke ringene før de dukker opp! Her kommer noen enkle tips som er lette å gjennomføre.

Først, før vi begynner, burde vi vite hvorfor de mørke ringene dukker opp. De aller fleste kvinner har mørke ringer under øynene helt naturlig. Dette er greit, men hvis de blir veldig mørke og fremtredende må du kanskje begynne å revurdere måten du lever på. Grunner til at man får mørke ringer under øynene er for eksempel for lite søvn, vitamin- og mineralmangler, allergier, arv m.m.

Enkel forebygging som alle får til er blant annet å drikke minst 1,5 liter vann daglig og spise minst 5 om dagen. Rikelig med søvn og røykeslutt er også en stor fordel. Kort sagt skal du ha en relativt sunn livsstil for å unngå framtredende ringer under øynene. Gjør du alt dette, men har fortsatt mørke ringer kan noen av de følgende raske løsningene virke som små minikurer:

Skjær to ferske og tynne agurkskiver og ha dem direkte på øyelokket. Vær sikker på at agurkskivene dekker de mørke stedene. Ha dem på øynene i 5-10 minutter. Ikke bare er agurksivene effektive mot mørke ringer, de virker også beroligende på selve øyet. Det vil også hjelpe mot rødhet og irritasjon rundt øyetområdet, så her har du mye å vinne!

Når du er ferdig med behandlingen, fjerner du skivene og renser øynene med kaldt vann. Påfør en god øyekrem etterpå, som f.eks Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-ageing Eye and Lip Care eller Dr. Kadir Rainforest Eye Cream.

Kalde teskjeer påført direkte på øyelokkene og underøynene er kanskje litt merkelig, men også veldig effektivt! Ha to rene teskjeer i kjøleskapet over natta. Når du er klar for «krisehjelpen», legger du deg på ryggen og har teskjeene på de mørke ringene. La de ligge i ca. 10-15 minutter.

Som dere sikkert da har skjønt, virker kalde ting meget effektivt på mørke ringer. Derfor er det ikke til å unngå at kalde teposer påført øynene også virker beroligende og forebygger hevelse. Her kan du bruke hvilken som helst te, men det beste vil alltid være kamomillete. Dette er på grunn av kamilleteens anti-inflammatoriske egenskaper.

En annen rask løsning er å oppbevare øyenkremen din i kjøleskapet. Det gir kjapt kjølende pleie om morgenen. Og er det krise, er det helt greit å bruke concealer. Terre d’Oc Concealer er rask og enkel å påføre med en finger, dessuten er det speil i lokket som gjør at du kan friske opp øyepartiet utover dagen. Viktigst av alt er å velge økologisk hudpleie og sminke!

Husk at det beste alltid er forebygging. Lykke til!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.