Bak kulissene, Forhandlere, Green Spirit, Grønn frisør, Økologisk

Økologisk Fokus med ny fresh salong!

En av våre grønneste forhandlere har åpnet ny og flott salong i Lena, og slikt må det blogges om!

Økologisk Fokus startet i det små i et privathus i Krabyskogen på Toten høsten 2009. Frisør og makeupartist, Marita Johansen, kunne der tilby naturlig pleie til hud og hår. Ettersom behovet ble større og interessen for det økologiske økte, ble det naturlig å flytte bedriften inn i Lena sentrum. Fredag 13. april 2012 kunne Marita åpne dørene til disse freshe lokalitetene.Hos Økologisk Fokus kan du  i tillegg til frisørtjenester, handle det du trenger av naturlig hudpleie til hele kroppen. De tilbyr såper, kremer, sminke og andre pleieprodukter fra merkene Terre d’Oc, Acorelle, Maria Åkerberg, Kremfresh, Badeanstalten og John Master Organics.

Så er du i nærheten bør du legge turen innom Økologisk Fokus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Økologisk Fokus med ny fresh salong!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.