Acorelle, Behandling, Green Spirit, Hårfjerning, Hudpleie, intim, Kroppspleie, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet

Økologiske hårfjerningsnyheter fra Acorelle!

Acorelle er nr. 1 på økologisk hårfjerning og mange av dere kjenner deres effektive økologiske hårfjerningsvokser.

Nå har vi gleden av å lansere Acorelle Hair Regrowth Minimizer! Dette er en unik økologisk formel som forsinker gjenvekst av hår betraktelig, gjør hårene finere samt reduserer hårtetthet og omfang med synlig resultat!

Det finnes ett produkt tilpasset ansikt og ett for kropp. Og sammen med Acorelle Hair Regrowth Minimizer Deodorant (tidligere kalt Acorelle Deodorant Essentiel Epil m/ trøffel), utgjør disse tre produktene en forlengelse av hårfjerningsritualet, enten ved voksing eller barbering. Fantastisk eller hva?

Og ikke nok med det…

Samtidig lanserer vi Acorelle Ingrown Hairs Treatment. Dette er et elementært produkt for bruk etter hårfjerning for å unngå inngrodde hår, urenheter og betennelse!

Klikk dere inn på linkene over for å lese mer om disse fantastiske nyhetene – som selvsagt alle er økologisk sertifisert (Ecocert)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Økologiske hårfjerningsnyheter fra Acorelle!

    1. Røde prikker oppstår gjerne som et resultat av at huden blir irritert etter hårfjerning og som et resultat av betennelse når nye hår vokser ut, derfor er det veldig lurt å bruke et slikt produkt som både virker desinfiserende, lindrene og lett peelende. Brukes etter hårfjerning og de påfølgende dagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.