Green Spirit, Kosmetikk, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Svart eller brun mascara?

Selv om fargede mascaraer har kommet mer i vinden i det siste, er det fortsatt svart og brun mascara som gjelder for de aller fleste. Men hvilken farge er rett for deg? Det finnes ingen fasit på dette spørsmålet, men det er et par retningslinjer du kan følge hvis du føler deg usikker.

  • Har du lyst hår, kan brun mascara skape en mykere og mer naturlig look. Det samme gjelder hvis du har blondt hår, lysebrunt hår eller lyserødt hår. Da vil brun mascara være ideell for en daglook.
  • Har du mørkere hår og litt mørkere øyevipper, er det svart mascara du burde gå for. Siden du har mørke øyevipper i utgangspunktet, vil svart mascara fremheve vippene.
  • Du kan også kombinere de to fargene uavhengig av hvilken hårfarge du har. Svart mascara på de øverste vippene intensifiserer og definerer dem, mens brun mascara på undervippene bidrar til å understreke den nedre vippelinjen. Derfor er det lurt å ha to forskjellige mascara (en brun og en svart) i fall du vil kombinere.
  • For fest og for en mer dramatisk look, vil det beste valget alltid være svart mascara. Da får du en mer intens look enn det du ville fått med en brun mascara.

Brun og svart økologisk mascara får du kjøpt i Green Spirits nettbutikk i fargene brun Mysore 31 og noir Bengale 32.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.