Arrangement, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

Make-up Styling Kurs med terre d’Oc

Vår nye makeup-skribent, Nina Marion Vidqvist, bruker terre d’Oc på sine Make-up Styling Kurs. Her forteller hun om et av sine siste kurs.

Jeg ønsker å skrive noen ord om et av mine seneste Make-up Styling kurs, som ble holdt for en liten stund siden på Vestby. Det var da fire glade damer som var deltagere denne gangen, hvorav en var vertinne som ga oss sin stue til disposisjon for kvelden.

En av de andre damene stilte velvillig opp som demostrajonsmodell. Jeg startet med å legge en naturlig dagsminke, hvor jeg brukte terre d’Oc foundation, solpudder og blush som base. Etterfulgt av øyenskygge, liner, mascara og lipgloss i samme merket. Hun ble kjempefornøyd med hvor plettfri og «porselensaktig» huden hennes ble. Og hun syntes produktene virket veldig behagelige og lette på huden. Fikk veldig god respons av de andre også, når det gjaldt disse produktene.

Etter dagsminken, viste jeg litt sminketeknikker og alternativer til kvelds/fest-sminke. Jeg ønsket også å vise noen raske og enkle måter å style håret på med et stylingjern.

Etter demostrasjonen gikk jeg gjennom litt om forming av øyenbryn, sminketeknikk, valg av farge til forsjellige hudfarger og hva som er de hotteste trendene denne sesongen. Det ble litt spørsmål, og kursdeltagerne fikk muligheten til å prøve ut litt selv, og ikke minst få teste ut produktene til terre d’Oc. Dette ble meget godt mottatt, og som sagt så ga de veldig god respons på merket.

Jeg holder kurs i «Make-up & Styling» for private grupper, som f.eks en venninnegjeng o.l. Jeg kommer da hjem til vertinnen av kursdeltagerne, og holder et kurs som varer i ca. 3 timer. Når det gjelder antall kursdeltagere, så sier jeg minimum fire, og maksimum 10-12 stykker. Pris pr. deltager er 400 kr. Jeg går da igjennom dag/kvelds-sminke. Triks og teknikker, øyenbryn, hårstyling og trender. Som skrevet lenger opp, bruker jeg økologisk makeup fra terre d’Oc, hvor kursdeltagerne får muligheten til å bestille produkter med gode tilbud.

Ønsker du å arrangere et «Make-up Styling» kurs for din venninnegjeng? Ta kontakt på e-post nina.vidqvist@gmail.com eller på telefon 407 37 504. Jeg holder til i Oslo, og holder kurs rundt Oslo/Akershus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.