Alphanova, Babypleie, Green Spirit, Økologisk, Solbeskyttelse, Sommer, Spørsmål/Svar

Ofte stilte spørsmål: Alphanova solkremer

Vi har fått fantastisk respons på Alphanova økologiske solkremer, og med det følger også endel spørsmål. Her er noen av de spørsmålene vi har fått inn. Er det mer DU lurer på, ikke nøl med å spørre i kommentarfeltet nederst på siden!

Hva er forskjellen på Alphanova Sun Solkrem SPF 30 og Alphanova Sun Solkrem SPF 30 Kids?

Eneste forskjell på disse solkremene er duften. Den til «kids» har en mild og naturlig duft av aprikos og vanilje, mens den andre dufter mildt av monoi. Duftene er av 100% naurlig opprinnelse, altså de er ikke syntetisk fremstilt!

Hva er hovedforskjellen på solkremene til voksne og de til baby?

Solkremene til baby er helt uten duft, mens de til voksne har mild og naturlig duft fra naturlig opprinnelse. Ingen av solkremene inneholder syntetisk parfyme.

Jeg har svært sensitiv hud og reagerer på det meste, hvilken solkrem bør jeg velge?

Alle Alphanova solkremer passer til sensitiv hud da de er uten kjemisk filter, nanopartikler og parabener, som mange kan reagere på. Ønsker du å i tillegg unngå naturlig duft så kan du velge en av solkremene til baby.

Gir virkelig fysisk solfilter tilstrekkelig beskyttelse, både mot UVA og UVB stråler?

For et par år siden ble regelverket endret og flere produsenter av solkremer med fysisk filter måtte stoppe produksjonen av deres solkremer. Grunnen var at filteret ikke kunne gi nok beskyttelse mot UVA. Siden den gang har det kommet nye råvarer på markedet som kan gi tilstrekkelig UVA og UVB-beskyttelse. Og det er disse råvarene som Alphanova nå benytter i sine solkremer. Alphanova solkremer opprettholder alle standarder og er EU-godkjent.

Kan jeg bruke Alphanova solkremer i ansiktet?

Ja, det kan du! Bruk gjerne din økologiske dagkrem først og smør Alphanova solkrem over. Unngå å smøre for nære øynene, da mineralfilteret kan irritere hvis det kommer i kontakt med øynene.

Tetter Alphanova solkremer porene i huden?

Nei, Alphanova solkremer har en ikke-fetende formel og vil dermed ikke tette porene. Siden de rene mineralene (mineralfilteret) vil ligge uenpå huden (slik som mineralsminke gjør) for å beskytte mot UV-strålene, er det en fordel å rense huden om kvelden.

Er Alphanova dyrevennlige solkremer?

Ja, på alle områder! Alphanova tester verken ingredienser eller sine ferdige produkter på dyr, de benytter ikke animalske ingredienser, og dessuten påvirker ikke Alphanova Solkremer sjø- og dyreliv negativt slik som solkremer med kjemisk filter gjør.

Hvordan kan jeg på best mulig måte unngå pigmentering i huden?

Det er UVB-strålene som er ansvarlige for pigmentering i huden og den beste måten å unngå dette på er å bruke høy faktor og unngå solen når den er på det sterkeste. Det er en fordel å bruke solkrem med fysisk filter siden det virker med det samme man smører seg, noe som ikke er tilfellet med solkremer med kjemisk filter.

Hvorfor blir man hvit på huden når man bruker solkrem med fysisk filter?

Den hvitende effekten er et resultat av det fysiske filteret. Det er nettopp dette som beskytter deg mot UV-strålene. Jo høyere faktor desto mer hvitende blir solkremen på huden. Spørsmålet man heller bør stille seg er; hvorfor blir man ikke hvit av en solkrem? Grunnen til det er enten at solkremen inneholder kjemisk filter, eller at det fysiske mineralfilteret består av nanopartikler som trenger ned i hudlaget. Kjemisk filter og nanopartikler bør man unngå av helsemessige årsaker.

Hvordan kan jeg unngå å bli hvit i ansiktet når jeg smører meg med økologisk solkrem?

Bruk eventuelt lavere faktor og smør deg ofte, eller bruk mineralmakeup slik som foundation powder og bronzing powder over solkemen. Da vil du få en fresh look og samtidig være godt beskyttet mot solens UV-stråler.

 

Lurer du på noe? Spør da vel!

Alphanova solkremer kjøper du her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Ofte stilte spørsmål: Alphanova solkremer

 1. Solkremene høres unektelig gode ut, men hvorfor bare 125 ml? De burde også kommet i 200ml – og (ønsketenkning) rimeligere pris eller oftere tilbud/rabatt 🙂

 2. Må bare skryte av solkremene fordi det er de beste jeg har prøvd. Når jeg smører meg inn har jeg fått spørsmål om hva som dufter så godt. De luker helt himmelsk. Har både den til barn og voksen. Synes ikke de blir noe særlig hvite og er heller ikke seige slik som mange andre solkremer med fysisk solfiter. Tommelen opp for disse. Komme ikke til å kjøpe noen andre kremer.

 3. Hei skjønne dere! 🙂
  Har selv lagt ut et innlegg på bloggen min datert 1 juni, og har hatt over 547 treff til nå- med link til deres nettbutikk såklart 😉
  Makalaust korr flink folk er!
  Nå er vi tom for krem, så det kommer en bestilling fra Møre også nå! 🙂

  Ønsker dere alle en riktig glad dag!!
  Mvh Ann Kristin 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.