Økologisk, Produktomtaler, Terre d'Oc

Secret Salve – vi røper hemmeligheten!

Du har kanskje lurt på hva hemmeligheten bak Terre d’Oc Secret Salve er? Nå røper vi den!

Secret Salve er laget av en herlig blanding av de beste planteråvarene fra hele verden, og med alle sine bruksområder er dette fantastiske produktet et must i alle hjem. Bare hør her…

Hemmeligheten bak ingrediensene

Secret Salve fra Terre d’Oc er eksepsjonelt rik på fuktighetsgivende, mykgjørende, nærende, beroligende og ikke minst revitaliserende ingredienser som er hentet fra de beste planteråvarene fra bl.a Bali, Japan, Afrika, Marokko og India. Disse ingrediensene har vært benyttet for sine fantastiske egenskaper i hver sine kulturer, generasjon etter generasjon. Endelig er de samlet i ett og samme produkt!

• Arganolje virker regenererende og beskyttende
• Fikenkaktus virker anti-rynke, beskyttende og restrukturerende
• Olivenekstrakt virker fuktighetsgivende, beskyttende og mykgjørende
• Baobabolje nærer og mykgjør
• Sheasmør nærer, beskytter og reparerer
• Aloe Vera forfrisker, gir fuktighet og lindrer
• Granatepleolje virker antioksidant og gir glød til huden
• Kokossmør gir fuktighet og mykhet
• Gurkemeieekstrakt virker beskyttende mot frie radikaler
• Sandeltre eterisk olje virker beroligende og mykgjørende
• Saltkrystaller virker rensende og fornyende

Secret Salve er helt fri for konserveringsmidler eller parfymestoffer, men har likevel en svak, ren og innbydende duft. Produktet er økologisk sertifisert av Ecocert. 100% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse og 60% av ingrediensene er hentet fra økologisk landbruk. Helt fri for giftstoffer, plantevernmidler og tilsetningsstoffer, med andre ord!

Secret Salve er dessuten vegansk. Det inneholder ingen animalske ingredienser og er selvsagt ikke testet på dyr!

Overraskende mange bruksområder

Terre d’Oc Secret Salve bruker du til ansiktet, sprukne lepper, på tørre flekker på huden og ikke minst til hår som er tørt og sprøtt. Den passer til alle hudtyper, også sensitiv hud, hud utsatt for sol, vind og kulde og til menn og kvinner i alle aldre. Produktet er dermatologisk testet og har dokumentert anti-age effekt! Bruk den som dagkrem og/eller nattkrem. Den gjør seg utmerket som underlag for mineralmakeup. Og når kremen brukes på tørt og sprøtt hår, får håret en real vitamininnsprøytning og gir det en frisk og næret look.

Så skal du ha ett produkt – er det Terre d’Oc Secret Salve!

Lekker innpakning – tar vare på hemmeligheten din

Dette multipleieproduktet kommer delikat pakket i en Fair Trade silkepose i assorterte farger, håndlaget i Thailand. Denne er en fin måte å beskytte glasskrukken av resirkulert glass på, som som rommer den herlige kremen. Og senere kan du bruke silkeposen til oppbevaring av smykker eller som gaveinnpakning. Produsenten har tenkt økologi, miljø og etikk gjennom hele prosessen.

Produktet kjøper du her!

.

Er det rart vi ikke kan holde på hemmeligheten?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.