Gode råvarer, Lag selv, Naturlig, Skjønnhet

Skjønnhetspleie ferskt fra kjøleskapet

Naturlig skjønnhetspleie er noe vi i Grønn & Skjønn snakker mye om og i dag skal vi gjøre det enda mer! Å få bort kviser ved hjelp av hvitløk, poser under øynene ved hjelp av poteter og rens for slitent hår er alle ting du kan gjøre hjemme og det eneste du trenger er et kjøleskap fylt med de rette ingrediensene!

Havre- og mandelscrub
4 ss havregryn
25g mandler
Vann

Bland alt i en food processor og tilsett vann til det blir en puré. Massèr ansiktet med scruben og rens med kaldt vann.

Kvisedreper
Hvitløk renser porer og er derfor perfekt hvis du sliter med kviser. Skrell og mos et hvitløksfedd. Ha mosen oppå kvisen din (hold hvitløken unna øyet og øyeområdet) og la den ligge i 15 minutter. Vask bort hvitløken med varmt vann. PS. Dette kan lukte veldig sterkt, så ikke gjør det rett før du skal ut.

Potetkur
Våkner du opp med mørke ringer under øynene, kan det være lurt å prøve å ha en raspet, rå potet under øynene. Lukk øyelokkene og ha på poteten i 15-20 minutter. Vask ansiktet med varmt vann.

Varm olje-behandling (tørt og slitent hår)
4 ss olivenolje
4 ss kokende vann

Ha vann og olivenolje i en liten boks med lokk og rist godt. Massèr inn i tørt hår og la miksturen virke i 15-20 minutter. Når du skal vaske håret etterpå er det veldig viktig å ikke skylle ut olje- og vannblandingen; bare vask håret som du ellers ville gjort.

Behandling for flassende hodebunn
2 ss eplesidereddik
2 ss vann
2 ss olivenolje

Ha ingrediensene i en liten boks med lokk og rist godt. Massèr inn i hodebunnen og la virke i 15-20 minutter. Etterpå vasker du håret som vanlig.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.