Hudpleie, Økologisk, Pomarium, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc

Slik kvitter du deg med de tette porene!

Tette porer i ansiktet kan få huden din til å se ujevn, skitten og sliten ut. Selv om du ikke kan gjøre noe med størrelsen på porene dine, så kan du rense de slik at huden ser jevnere ut. En god hudpleierutine som du utfører jevnlig har mye å si for hvor mye olje, bakterier og smuss porene dine absorberer, men det er også andre ting du kan gjøre for å unngå nettopp dette!

Som nevnt, er det veldig viktig med en god hudpleierutine. Vask/rens huden to ganger daglig for å fjerne overflødig olje, sminke, svette og skitt fra ansiktet. Gjør du ikke dette, vil mye som kan virke fremmed for huden din, trekke inn og tette porene. Pomarium Multisensorial Cleansing Gel gjør denne jobben utmerket!

Bruk toner for å virkelig få vekk det siste smusset fra ansiktet ditt. Spray litt direkte på ansiktet ditt og fjern deretter med en bomullspad. Les mer om hvordan du lager din egen toner her.

Eksfolier huden din ved å bruke en ansiktsskrubb. Eksfoliering fjerner døde hudceller fra hudens overflate og er noe av det viktigste du kan gjøre for å få ren hud. Terre d’Oc Pomegranate Radiant Face Scrub er effektiv her! Pass på å eksfoliere huden 2-3 ganger i uka, men ikke mer enn dette ettersom det kan irritere huden.

Bruk en dyprensende ansiktsmaske en gang i uken. Slike ansiktsmasker bidrar til intens rens av porene og fjerner virkelig smuss fra dypt på innsiden av porene. Hvis du sliter med veldig tette porer, kan du bruke en ansiktsmaske 2-3 ganger i uka. Her er det ekstra viktig å huske på at ansiktsmasken må inneholde rene og ufarlige ingredienser, ettersom ansiktsmasker trenger inn i huden! Bruk Terre d’Oc Hot Spring Flower Purifying Face Mask etter at du har renset, tonet og eksfoliert ansiktet ditt for å oppnå det perfekte resultat. Ghassoul-leiremasken fra Terre d’Oc er også en effektiv dyprenser som du blander selv etter behov!

Et annet godt tips kan også være å ha med seg en ansiktstoner i vesken og spraye den på ansiktet i løpet av dagen, spesielt på sommeren hvor du gjerne svetter mer. Prøv også å bruke mindre og lettere sminke. Mineralfoundation fra Terre d’Oc er et perfekt eksempel på lett sminke som ikke er oljete eller tetter porene!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.