Naturlige babywipes

torsdag 12. juli, 2012 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Baby og Barn, Kroppspleie, Lag selv, Nybakt mor, Prakisk tips

Disse babywipsene er utrolig praktiske og ikke minst miljøvennlige – de kan nemlig skylles, vaskes og brukes om igjen. Dessuten slipper du å eksponere barnet ditt for potensielt farlige kjemikalier og hudirriterende stoffer som det ofte finnes massevis av i butikkjøpte babywipes. Akkurat slik vi i Grønn og Skjønn liker det!

Bland ingrediensene og ha det oppi en ren boks/glass/krukke. Ha på lokk og rist godt. Ha miksen i kjøleskapet. Når du trenger babywipes kan du bruke myke oppkuttede håndklær (flanell, gamle håndklær eller klær) som du plasser i boksen. Er du ute, kan du ta med deg en annen boks eller en plastpose som du legger de skitne tøystykkene i.

Alternativt kan du sørge for å ha fuktede tøystykker tilgjengelig. Påfør litt tomtomBABY Babyolje på stumpen og tørk av med tøystykket. Det lønner seg å ha tomtomBABY Babyolje i reisestørrelse liggende i stelleveska hvis du er mye på farta.

Etter endt bruk kan du skylle tøyfirkantene og vaske dem. Tørk dem og bruk dem igjen.

Skrevet av Mays Dakhil

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.