Produktanbefalinger, Shopping, Sommer

Syv julifavoritter til under 200-lappen

Vi er godt inne i juli og sommersalget på Green Spirit fortsetter. Her er noen utvalgte julifavoritter til under 200-lappen!

Terre d’Oc Lipgloss Cerise Kuta 306
Røde lepper er en klassiker og en glossy touch gjør at det ser litt mindre formelt ut. Perfekt for varme sommerdager – denne fargen er fantastisk fin! (Avbildet som nr. 2 i rekken fra venstre).
FØR 149,-
NÅ 104,-

Terre d’Oc Pomegranate Natural Henna Powder & Hair Care Oil
Ønsker du å gi håret ditt en real skjønnhetsbehandling i sommer er dette det rette produktet! Passer til brunt og mørkt hår og gir håret en strålende glans. Gir ikke farge.
FØR 229,-
NÅ 160,-

Terre d’Oc Coconut Nourishing Body Butter 100ml
Mm, kokos lukter fantastisk på sommerbrun hud! Dette er et skjønnhetsprodukt alle burde ha i skapet eller toalettmappa si. Passer perfekt til tørr og flassende hud.
FØR 229,-
NÅ 160,-

Terre d’Oc Argan Massage Oil Orange Blossom 100ml
Denne massasjeoljen lukter fantastisk! Appelsinblomst beriker denne silkeaktige kroppsoljen med en mild, sommerlig og lett duft. Inneholder nærende og økologisk olivenolje og passer til alle hudtyper.
FØR 229,-
NÅ 160,-

tomtomMAMA Mini Organza Sett
Skal du besøke familie eller er det noen du skal gi bort en gave til i sommer, er dette den perfekte gaven! Settet består av tomtomMAMA massasjeolje, fot & beingel og brystvortekrem og det er ikke et kriterie å være gravid eller nybakt mor for å nyte denne.
FØR 229,-
NÅ 160,

Terre d’Oc Lip Liner brun des Sables 12
Økologisk lip liner er god å ha når du skal på fest og hvis du vil korrigere ujevne leppekanter og forstørre små lepper. Du får dem i tre forskjellige farger til samme pris!
FØR 99,-
NÅ 69,-

Terre d’Oc Blush Coral Goto 821
Denne blushen har en utrolig fin og lett farge som passer til alle forskjellige hudtoner og hudtyper. Hvorfor ikke slå til?
FØR 249,-
NÅ 174,-

God sommer!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.