Månedens leser

Månedens leser juni/juli

 

Hver måned trekker vi ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter fra Green Spirit. Grunnen er at vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen grønn og skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.

Månedens leser er Anne!
Gratulerer masse til deg, du blir kontaktet på mail!

Premien denne gangen er Terre d’Oc Lipgloss cerise Kuta 306. Denne lipglossen er beriket med kokossmør og kirsebærsmak for å kombinere komfort, velvære og tilføring av fuktighet. Arganolje og smør gir næring og fuktighet, carnaubavoks og roseolje gir mykhet, mens granateplepulver virker beskyttende. Behagelig smak med stevia som gir naturlig sødme. Økologisk sertifisert av ECOCERT! Verdi kr 149,-.

Hvordan bli med i neste trekning?

Det eneste du bør gjøre er å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn og link gjerne til bloggen din hvis du har. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Det gjelder altså å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.

For å bli oppdatert på nye saker kan du følge bloggen via Bloglovin og Facebook.

Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien rundt den 16. i hver måned. Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og masse aktivitet her i Grønn & Skjønn bloggen. Ser frem til å høre fra dere!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.