Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Morgensminke på 3 minutter

For mange kan dessverre det å sminke seg bli assossiert med å stå opp lenge før det som er nødvendig på morgenen for så å søle masse sminke i vasken på badet – og alt dette på morgenkvisten! Derfor kan det være lurt å vite når og hvor man kan kan kutte ned på produkter (og dermed tid) man bruker, samtidig som man kan føle seg komfortabel i sminken man bruker.

Utjevning
Å ha en jevn hudtone er det aller viktigste (kanskje unntatt mascara) i sminkerutinen din. De aller fleste kvinner sliter litt med ujevn hudfarge i ansiktet (for eksempel pigmentflekker) og/eller urenheter og det kan føles ubehagelig ut å måtte vise dette for resten av verden. Har du behov for det, kan du bruke Terre d’Oc sin concealer til å dekke over urenheter og mørke ringer. Vil du bare jevne ut hudtonen, vil Terre d’Oc sin flytende foundation være perfekt for akkurat dette formålet. Påføringen er rask og enkel (nesten som en farget fuktighetskrem, bare med bedre dekkevne) og resultatet holder seg naturlig gjennom hele dagen!

Glød
Denne makeup-rutinen skal være rask og enkel og da nytter det ikke å bruke solpudder, highlighter og tre forskjellige nyanser av en rosa blush. Husk at det enkle ofte er det beste og gå heller for en blush som gir deg en subtil glød, for eksempel Terre d’Oc sin blush med en nydelig og dyp rosatone. Her vil fargen avhenge av hvor mye produkt du har på børsten.

Siste hånd på verket
Det kanskje aller viktigste for å ramme inn øynene, er å bruke mascara. Er du velsignet med perfekt hud på morgenen, kan du hoppe over de andre trinnene og kun påføre mascara, så er du klar til å gå! Dessverre er det ikke slik det funker for mange kvinner som står opp grytidlig på morgenen og kanskje føler at de kunne hatt godt av et par timer til med søvn. Da kan det være lurt med en svart mascara som du legger to lag av (for ekstra dramatiske vipper). Dette får deg til å se mer våken ut, øynene rammes perfekt inn og påføring av mascara kan være med å ta fokuset bort fra urenheter på huden.
Helt sist, kan du ta på deg en lipgloss eller leppestift som du selv mener passer til humøret eller antrekket ditt; eller som passer hudtonen din. Se her for forslag!

Ha en strålende morgen!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.