Green Spirit, Hudpleie, Sminke, Terre d'Oc

Makeup med arganolje

Arganolje er en planteolje som blir fremstilt av fruktene til argantreet. Dette er en svært eksklusiv olje ettersom argantreets utbredelse er begrenset til det sørvestlige Marokko; dette ser man både på arganoljens pris og omtalen den har fått i media. Arganoljens høye innhold av vitamin E, fettsyrer og antioksidanter er grunnen til at den er så fantastisk til bruk på hud og hår. Mange eksperter mener arganolje kan hjelpe på en rekke hudtilstander som for eksempel tørr hud, rynker, psoriasis, eksem og akne. Les mer om bruk av arganolje her.

Mange av dere visste kanskje dette allerede? Og dere har kanskje også hørt om den 100% økologiske og fair trade arganoljen fra Terre d’Oc? Men visste dere at arganolje også brukes i makeupprodukter fra Terre d’Oc?

Alle Terre d’Ocs økologiske lipglosser inneholder arganolje som tilfører huden fuktighet og næring, samtidig som det ser bra ut på. Og så klart er arganoljen som brukes i Terre d’Ocs sminke økologisk og fair trade!

Det samme gjelder for samtlige andre makeupprodukter fra Terre d’Oc sin Beauté du Monde-serie.
Terre d’Oc Blush er et eksempel på et sminkeprodukt som man ikke skulle trodd inneholder arganolje; men det gjør den! Sammen med skinnende pigmenter og økologisk rispulver er denne blushen en perfekt finish på hverdagsmakeupen.

Enda ikke imponert? Alle økologiske kremete øyenskygger og liplinere fra Beauté du Monde-serien inneholder også arganolje. E-vitaminet som arganoljen bidrar med, beskytter huden gjennom dagen og nærer huden i dybden.

Alle økologiske sminkeprodukter fra Terre d’Oc Beauté du Monde får du kjøpt hos Green Spirit.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Makeup med arganolje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.