Green Spirit, Makeup, Økologisk, Skjønnhet, Sminke, Spørsmål/Svar

Økologisk BB-Krem – finnes det?

Vi har fått flere spørsmål om økologisk BB Cream, om det er noe vi kan få inn…

Og svaret er ja! Senere denne måneden lanserer Green Spirit nemlig en økologisk BB-krem i tre nyanser. Følg med her i bloggen eller på Facebook.

Her er litt mer info om BB-krem og hva det egentlig er:

BB-krem er et alt-i-ett-produkt som skal gir fukt, glød og en jevnere hudtone. Det kan minne om en farget dagkrem, som i tillegg til fukt skal korrigere ujevnheter, dempe rødfarge og bremse aldringsprosessen. Formålet med en slik krem er å forenkle hudpleien – man bruker ett produkt i stedet for to-tre, som man ellers ville brukt for å oppnå samme resultat.

BB står for Blemish Balm, og ble i starten brukt av dermatologer i Tyskland. Den opprinnelige BB-kremen skulle lindre og roe ned huden etter kosmetiske skjønnhetsbehandlinger, samtidig som den lett dekket arr etter laser eller urenheter.

BB-kremen ble etter hvert en stor hit i Korea der den vakte stor oppmerksomhet da kjente skuespillere begynte å bruke kremen for så å fortelle om sin nye skjønnhetshemmelighet. Så i et land der kvinner allerede brukte mange skjønnhetsprodukter ble BB-kremen en stor suksess.

BB-kremer har siden blitt populært i Europa. Flere av de store kosmetikkhusene har latt seg inspirere av de populære kremene fra Asia, og har nå lansert egne BB-kremer tilpasser europeisk hud. I Norge finner vi nå BB-kremer fra de fleste kjente merkene, både billige og dyre. Men enda finnes ikke en økologisk BB-krem her til lands. Dette er Green Spirit i ferd med å gjøre noe med, for i slutten av denne måneden lanseres altså Terre d’Oc Organic BB Cream i tre flotte nyanser!

Følg med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Økologisk BB-Krem – finnes det?

  1. hei, lurer på om dere har noen tips til å få en mer gylden hudtone på en skånsom og trygg måte? har tenkt på solarium et par ganger i måneden også bruker jeg terre doc krem som er noe farge i. vil at det skal se naturlig ut! vil ikke ta på masse solpudder etc. har opplevd at solen i sommer har påvirket kvisene i ansiktet mitt positivt. så solarium vurderer jeg sterkt selv om jeg ikke har tatt det før. har lest på nettet at man ikke bør bruke solkrem i solarium, hvorfor? vil egentlig ikke bruke solkrem en kan få kjøpt på solarium, men heller økologisk solkrem som jeg kjøpte fra green spirit i sommer. kan ikke denne brukes? vær så snill å lag et innlegg om dette, for jeg er så usikker. takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.