Green Spirit, Hudpleie, Kosmetikk, Makeup, Makeuptips, Nyhet, Økologisk, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Sneak Peek på de nye økologiske BB-kremene

For ikke så lenge siden røpet vi for dere at vi snart lanserer økologisk BB-krem, her får dere en liten sniktitt!

Vi er veldig glade for å være først ute med økologisk sertifisert BB Cream her i Norge. Endelig finnes den populære mirakelkremen helt uten parabener, mineralolje, syntetisk duft- eller farge, dyretesting osv. Den nye BB-kremen er det Terre d’Oc som produserer, og den er basert på naturlige og økologiske råvarer, sertifisert av Ecocert.

Terre d’Oc Organic BB Cream er makeup og hudpleie – alt i ett!

BB Cream står for Blemish Balm og er et multiprodukt. Terre d’Oc Organic BB Cream fungerer som en fuktighetskrem, foundation, concealer og anti-age pleie – alt i ett! Det gir et naturlig dekkende resultat for en sunnere og jevnere hudtone. Tre flotte nyanser er skapt for å tilpasse alle hudfarger. Et må-ha-produkt for en naturlig og usminket look! Passer alle hudtyper.

Terre d’Oc Organic BB Cream er ren pleie og makeup 5 i 1. Mandelolje nærer, rispulver lyser opp, aloe vera tilfører fuktighet, hveteprotein har anti-age effekt, og lysreflekterende mineraler gir en jevn hudtone.

Skjønnhetsstips for en naturlig og jevn hudtone: Påfør noen dråper Terre d’Oc Organic BB Cream på kinnene, pannen og haken og smør deretter forsiktig og jevnt over hele ansiktet, fra midten og utover. Brukes alene eller over din Terre d’Oc dagkrem.

Blir Terre d’Oc Organic BB Cream en del av ditt skjønnhetsrituale?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Sneak Peek på de nye økologiske BB-kremene

  1. Hvor dekkende vil dere si at kremen er? jeg sliter med kviser, og da spesielt arr, derfor er det viktig for meg at det skjules godt! jeg synes at terre d’oc sitt pudder er veldig godt, men hvordan er bb-kremen i forhold til dette? 🙂

    1. Hei Ida! Den dekker ganske godt; for noen så er det nok dekk og for andre kan et lett strøk med mineral powder fondation over være det som skal til for en plettfri hud. Har du prøvd terre d’Oc Hot Spring Flower Natural Liquid Foundation? Den lyseste BB-kremen er veldig lik denne!

      1. Jeg har prøvd hot spring anti pollution foundationen, men den var faktisk for mørk for meg! Heldigvis passer det lyseste pudderet for meg, så det er jeg veldig fornøyd med! 😀

  2. Har hørt veldig mye om forskjellige BB kremer, men har vært skeptisk pga mineralolje som finnes i de fleste produkter man får tak i parfymerier og dagligvare. Så bra at det fins et alternativ til disse. Tror jeg vil prøve denne etterhvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.