Hudpleie, Lag selv, Vinter

Enkel hjemmelaget leppeskrubb med vanilje

Å ta ekstra vare på leppene sine er viktig uansett årstid, men kanskje spesielt når høsten sakte men sikkert tørker ut lepper, hud, øyne, hår og alt annet som kan bli tørket ut. Det er også spesielt viktig å gjøre leppene klare for den nordiske vinterkulden og hvordan gjøre det bedre enn med en hjemmelaget leppeskrubb?

Dette trenger du:
2 ts brunt sukker
1 ts jojobaolje
¼ ts vaniljeekstrakt
2 dråper peppermynteolje

Bland alle ingrediensene i en liten bolle. Bruk så fingrene dine til å forsiktige skrubbe leppene med leppeskrubben. Skrubb i små, sirkulære bevegelser i ca. 10 sekunder før du renser med vann og tørker leppene med et håndkle. Husk å bruke en eller annen form for beskyttelse etter skrubbingen for å unngå tørrhet og irritasjon. Her er Terre d’Oc Coconut Lip Care Balm perfekt!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Enkel hjemmelaget leppeskrubb med vanilje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.