Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Terre d'Oc

Vår nye favorittkrem!

Blomstrende, frisk, fruktig og serdeles beskyttende og god!

Det er slik vi kan beskrive ansiktskremen i terre d’Oc sin nye Prickly Pear hudpleielinje. Den er mild mot huden og tar skikkelig godt vare på den. Tørr hud blir omsluttet av fuktighetsgivende og beskyttende ingredienser, fine linjer glattes ut og huden får en jevn glød. Konsistensen er utrolig rik samtidig som huden ikke blir fet etter påføring. Helt fantastisk synes vi!

Kremen er selvsagt økologisk sertifisert (Ecocert) og er helt fri for parabener og andre syntetiske tilsetningsstoffer. Passer supert for normal til tørr hud, og for å forebygge og bekjempe aldringstegn.

Klikk her for å lese mer om vidunderkremen!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.