Hudpleie, Makeup, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Terre d'Oc

Kundeomtale av terre d’Oc Organic BB Cream

Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger på mail fra våre skjønne kunder. Denne omtalen fikk vi via dette skjemaet på Grønn & Skjønn bloggen.

 

Produkt: Terre D’Oc Organic BB Cream 951 Pétale rosé

Omtale: Jeg må jo bare si at jeg ble superglad da jeg så at dere skulle ta inn BB kremer. Dette er jeg kjent med fra før av siden jeg har jobbet med det. Må bare si at jeg elsket den. Den luktet godt og behagelig, var herlig å ha på huden og det ser fantastisk ut. Kommer definitivt til å kjøpe den igjen… og igjen 🙂

Skrevet av: Linn Jeanette

Kjøpes: Her hos Green Spirit!

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Husk at alle kan legge inn produktomtaler her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Kundeomtale av terre d’Oc Organic BB Cream

  1. Så bra 🙂 Huden min har akkurat tillatt meg å bruke bare BB Cream + litt concealer/foundation noen steder, men foreløpig har jeg ikke en som er økologisk og naturlig, og det er ikke bra nok for meg selv om Origins ikke er det verste merket (bortsett fra at det er eid av Estee Lauder, da…). Er det noen som har prøvd både Origins og Terre d’Oc sine BB Creams som kan sammenligne?

  2. Hvorfor ligger ikke denne kundeomtalen under «Omtaler»?
    Jeg har nettopp sendt inn en kundeomtale, men den er ikke kommet med under «Omtaler», den heller.

    1. Hei hei! 🙂 Takk for omtale! Dette gjøres manuelt og på grunn av litt liten kapasitet har dette ikke blitt gjort enda. Kundeomtaler publiseres ikke med én gang, men blir fordelt utover. Din kommer snart da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.