Hårstyling, Less is More

Slik føner du håret for best resultat

Å la håret lufttørke er alltid det beste for hårets skyld, men har du ikke tid til nettopp det, eller lengter du etter en nystylet look, så er hårføning midt i blinken. Derfor er det viktig å vite hvordan du kan minske skadene ved hårføning mest mulig – enten du gjør det daglig eller en gang i blandt.


Gjør håret klart for en omgang med hårføneren
Det er to typer produkter du burde ha i håret før du føner det: noe som motvirker og behandler frizzy hår og en type varmebeskytter. Her er det også lurt å bruke en god sjampo og balsam som passer til din hårtype, sjekk ut Less is More sitt økologiske utvalg av sjampo her og balsam her.

Tid for hårstyling!
Nå som du er ferdig med å forberede håret for en real omgang med hårføneren, er det endelig tid for å begynne å style håret. Dette er ikke alltid like lett, men det er noen ting du kan gjøre før du skrur på føneren.

  • For best resultat, pass på at håret ditt ikke er dryppende vått. Dette gjør du ved å «fortørke» det litt ved bruk av fingrene dine eller en kam. Dra fingrene eller kammen gjennom håret, men pass på at du ikke overdriver ettersom du kan miste ganske mye hår. Prøv også å forsiktig presse ut vann fra håret ved å ha surre det i et håndkle og presse. Her må du også passe på; å fortørke håret med håndkle kan forårsake frizzy hår!
  • Når håret ditt endelig er halvveis tørt, del håret ditt inn i tre seksjoner; en nedre del, en midtre del og en øvre del. Hold de to øverste (midtre og nedre del) oppe ved å bruke to hårklyper/hårstrikker. Den nedre delen skal være «løs».
  • Rull håret rundt en rund hårbørste som du holder horistontalt og føn håret på middels varme. Pass på at du holder håret stramt og rett når du holder det utover. På denne måten får du mer kontroll. Føn fra røtter til hårtupper. Husk at jo mer du holder hårbørsten vertikalt, jo mer bølgete resultat vil du få.
  • Når seksjonen er ferdigtørket, slipp den midtre delen av håret løs og gjør det samme som du nettopp gjorde. Når den midtre delen så er tørket ferdig, gjør akkurat det samme med den øverste delen.
  • Avslutt det hele med et finishingprodukt som virkelig temmer krusete og statisk hår og i tillegg gir glans og litt ekstra hold. Her er Less is More sin Lindengloss Finishing Spray midt i blinken!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.