Makeup, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Øyensminketips for små øyne

Når du skal påføre sminke og har små øyne, er det noen ting du må være spesielt obs på for å ikke få øynene dine til å virke ekstra små ut. Størrelsen på øynene kan tydeligvis ikke endres på, men heldigvis kan en bruke sminke for å skape en illusjon om at man har større øyne enn det man egentlig har. Her er et par enkle tips til hvordan du gjør nettopp dette:

Start med en god base på øyelokkene. Dette kan du gjøre ved å bruke en øyenkrem på hele øyelokket helt opp til øyenbrynene eller en dagkrem som du påfører på samme område. Dette gjør at sminken holder seg gjennom hele dagen og at resultatet blir jevnt. Terre d’Oc sin Hot Spring Flower Anti-ageing Eye and Lip Care og Dr. Kadir Rainforest Eye Cream gjør jobben her! Foretrekker du en dagkrem som primer, kan du sjekke ut utvalget av økologiske og fuktighetsgjørende kremer her.

Dekk hele øyelokket med en lys øyenskygge. En perfekt farge for små øyne er en lys farge som for eksempel Terre d’Oc Compact Eye Shadow nacre Meknès 404.
Fortsett så ved å påføre eyeliner som er mørkere enn øyenskyggen du brukte. Her passer både Terre d’Oc Eye Liner brun Désert 41, Terre d’Oc Eye Liner noir Volcan 42 og, hvis du er på den litt vågale siden, Terre d’Oc Eye Liner Lagon 43. Pass på å ikke påføre eyelineren på hele våtlinjen; bare det hjørnet av øyet som vender utover (som ikke er mot nesen). Skal du bruke Terre d’Oc Eye Liner noir Volcan 42 er det viktig å passe på å ikke tegne på for hardt; veldig mørke farger på våtlinjen får nemlig øynene til å fremstå mindre enn det de egentlig er!

Børst lett over området under øyenbrynet (ikke øyelokket, men rett under øyenbrynene) med en øyenskygge som er litt lys, samtidig som den er litt mørkere enn den øyenskyggen du brukte innledningsvis. Terre d’Oc Compact Eye Shadow rose Kelaa 402 er et godt eksempel på en farge som ikke er altfor lys samtidig som den er mørkere enn en nesten hvit øyenskygge. Dette fremhever hele øyet og øyelokket, som også skaper en visjon om et større øye.

Sist, men ikke minst, krøll øyenvippene! Du kan enten bruke vippetang eller gjøre det på den naturlige måten. Etter krølling, avslutt det hele ved å bruke Terre d’Oc Mascara i enten brun eller svart på de øvre øyenvippene.

Lykke til!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Øyensminketips for små øyne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.